Νέα Εποχή για τα Apple Accessories: Από Lightning σε USB-C – Τα Τελευταία Updates για τα AirPods και τα EarPods!

Η Apple πραγματοποιεί μια σημαντική μετάβαση στα αξεσουάρ της, αποχωρώντας από την εποχή του Lightning καλωδίου που κράτησε για περισσότερο από μια δεκαετία. Αντικαθιστώντας το με τη θύρα USB-C, η εταιρεία ακολουθεί την ευρωπαϊκή νομοθεσία, επιδιώκοντας να προσφέρει ευκολία στους χρήστες.

Κατά τη διάρκεια του event “Wonderlust”, ανακοινώθηκε ότι τα AirPods Pro 2 (ή αλλιώς 2η γενιά) θα διαθέτουν μια νέα θήκη MagSafe Charging με USB-C θύρα. Εκτός από τη φόρτιση μέσω USB-C, αυτή η εκδοχή προσφέρει επιπλέον ανθεκτικότητα στη σκόνη, τόσο στα ακουστικά όσο και στη θήκη τους. Επιπλέον, διαθέτουν πιστοποίηση IP54 για αντοχή στο νερό, σε σύγκριση με την προηγούμενη IPX4. Αυτά τα ακουστικά θα προσφέρουν επίσης Lossless ποιότητα ήχου (20bit, 48kHz) με χαμηλή καθυστέρηση στο Apple Vision Pro. Με το iOS 17, όλες οι εκδόσεις των AirPods Pro 2ης γενιάς θα αποκτήσουν νέα χαρακτηριστικά όπως το Adaptive Audio και το Conversation Awareness. Επιπλέον, οι κάτοχοι των AirPods θα μπορούν για πρώτη φορά να φορτίζουν τα ακουστικά τους απευθείας από το iPhone τους, αρκεί να διαθέτουν τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα AirPods που αλλάζουν. Τα κλασικά, απλά, ενσύρματα ακουστικά της Apple, γνωστά και ως EarPods, θα κυκλοφορήσουν τώρα σε USB-C έκδοση, όπως ανακοίνωσε η Apple κατά τη διάρκεια του event “Wonderlust”. Η τιμή τους θα ξεκινά από $19 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φυσικά, η Apple ανακοίνωσε επίσης έναν νέο αντάπτορα Lightning σε USB-C για όσους δεν είναι ακόμη έτοιμοι να κάνουν τη μετάβαση στα iPhone 15.

Οι AirPods Pro 2ης γενιάς με USB-C θήκη θα είναι διαθέσιμα από τις 22 Σεπτεμβρίου, την ίδια ημερομηνία με την κυκλοφορία των iPhone 15, σε τιμή $249.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME