Το Apple Watch Ultra 2: Ακόμη Ταχύτερο και Ανθεκτικότερο

Το Wonderlust event της Apple ξεκίνησε με ανακοινώσεις για τα Apple Watch, πριν ανακοινωθεί το νέο iPhone 15.

Παρουσιάστηκαν τα Apple Watch Series 9 και η νέα έκδοση του Apple Watch Ultra. Ας γνωρίσουμε το Apple Watch Ultra 2, το οποίο είναι ελαφρώς πιο… Ultra από το προηγούμενο, με βελτιώσεις στην οθόνη, τις δυνατότητες παρακολούθησης και, φυσικά, το ενσωματωμένο chip.

Όπως και το Series 9, διαθέτει το S9 chip της Apple, το οποίο είναι 60% πιο γρήγορο στην CPU και 30% στην GPU. Οι δυνατότητες του Neural Engine έχουν διπλασιαστεί σε ταχύτητα επεξεργασίας. Έτσι, η αναγνώριση φωνητικών εντολών γίνεται ακόμη πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Η οθόνη του Watch Ultra 2 έχει επίσης βελτιωθεί, με τη φωτεινότητα να φτάνει τα 3000 nits και να μπορεί να ρυθμιστεί ακόμη και στο 1 nit σε πολύ χαμηλό φωτισμό. Το Night mode ενεργοποιείται αυτόματα στο σκοτάδι, χάρη στο νέο αισθητήρα ambient. Πρόκειται για την πιο φωτεινή οθόνη που έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε ένα Apple Watch.

Η ανθεκτικότητά του σε αντίξοες συνθήκες έχει δοκιμαστεί στα μεγαλύτερα βάθη και τα ύψη των βουνών, φτάνοντας έως τα 9000 μέτρα. Η μπαταρία του παραμένει στις 36 ώρες και 72 ώρες σε low power mode.

Το Watch Ultra 2 ξεκινάει από τα $799.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME