Ο Σχεδιασμός και οι Καινοτομίες του Προσεχούς Samsung Galaxy S24 Ultra

Ήρθαν στο φως τα πρώτα renders του νέου Samsung Galaxy S24. Αυτή τη φορά, τα φώτα της δημοσιότητας ρίχνονται στον μεγάλο αδερφό του, το Samsung Galaxy S24 Ultra. Η συνεργασία του SmartPrix με το OnLeaks οδήγησε στην αποκάλυψη των πρώτων εικόνων, παρουσιάζοντας τον αναμενόμενο σχεδιασμό της ναυαρχίδας της Samsung, βασιζόμενο σε αναφορές και φήμες.

Τα CAD renders αναδεικνύουν λεπτομερώς την αισθητική της συσκευής. Ένας σχεδιασμός που διατηρεί τη συνέπειά του με το προηγούμενο μοντέλο, το Galaxy S23 Ultra. Στο πίσω μέρος, προσδιορίζουμε τέσσερις διαφορετικές κάμερες, ενσωματωμένες με ένα σχήμα που παρουσιάζει επίπεδες γωνίες στα άκρα, με μια ελαφρά κυρτότητα στο πλαίσιο. Αντιθέτως, στο μπροστινό μέρος, παρατηρούμε μια πιο “επίπεδη” επιφάνεια, που απλώνεται από άκρη σε άκρη. Αναφέρεται ότι η Samsung αποφάσισε να μειώσει την κυρτότητα των συσκευών Galaxy S24, δημιουργώντας πιο συμμετρικά πλαίσια που συνδυάζονται αρμονικά με τη γενική εμφάνιση της συσκευής.

Σε ό,τι αφορά την κάμερα 3x telephoto του Galaxy S24 Ultra, αναφέρεται ότι θα διαθέτει αισθητήρα 50MP με διαστάσεις 1/2,52″ και pixels 0,7μm. Αυτή η σημαντική αύξηση στο μέγεθος του αισθητήρα αναμένεται να επιφέρει βελτίωση στην ποιότητα των εικόνων. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι πληροφορίες παρέχονται υπό προσωρινή επιφύλαξη, μέχρις ότου η Samsung τις επιβεβαιώσει επίσημα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME