Συναρπαστικές Αλλαγές στον Σχεδιασμό: Το Νέο Galaxy S24 της Samsung

Τον προηγούμενο μήνα, είχαμε ακούσει φήμες που ανέφεραν ότι το επερχόμενο τηλέφωνο της Samsung, συγκεκριμένα το Galaxy S24, θα παρουσίαζε μια εντελώς νέα σχεδιαστική προσέγγιση. Αυτές οι πληροφορίες προήλθαν από έναν αξιόπιστο leaker, τον Ice Universe, ο οποίος δήλωσε ότι τα εν λόγω μοντέλα θα χαρακτηρίζονταν από επίπεδες πλευρές.

Η αναφορά αυτή του Ice Universe επιβεβαιώθηκε από μια ακόμα αξιόπιστη πηγή, το OnLeaks, σε συνεργασία με το Smartprix, οι οποίοι παρουσίασαν γραφικές απεικονίσεις για το πώς αναμένεται να δείχνει το Galaxy S24, εφόσον οι πληροφορίες για τον σχεδιασμό αυτόν αποδειχθούν ακριβείς.

Ο σχεδιασμός του Galaxy S24 θα περιλαμβάνει μια επίπεδη πίσω επιφάνεια, σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο S23, χωρίς τις κυρτές άκρες που είχε το περσινό μοντέλο. Το νέο design μοιάζει περισσότερο με το iPhone.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Galaxy S24 αναμένεται να διαθέτει οθόνη 6.1 ιντσών, αποτελώντας το μικρότερο από τα μέλη της σειράς S24, δίπλα στα μοντέλα Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra.

Τέλος, πρόσφατες αναφορές μιλούν για βελτιωμένη κάμερα 3x telephoto για το Galaxy S24 Ultra. Οι πληροφορίες καταγράφουν τη χρήση αισθητήρα 50MP, διαστάσεων 1/2,52″ με pixels 0,7μm. Η αύξηση αυτή στο μέγεθος του αισθητήρα αναμένεται να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα των φωτογραφιών. Παρόλα αυτά, συνιστάται προσοχή μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα από την Samsung οι πληροφορίες αυτές.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME