Το iPhone 15 Pro Max Σαρώνει στη Δοκιμή Κάμερας του DxOMark

Το πλήρως ανανεωμένο iPhone 15 Pro Max της Apple αντιμετώπισε με επιτυχία τη δοκιμή της κάμερας από το DxOMark, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, το προηγμένο smartphone υψηλής ποιότητας της Cupertino κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα που περιλαμβάνει όλα τα κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως, βρίσκοντας οκτώ θέσεις πάνω από τον προκάτοχό του.

Η ομάδα του DxOMark δεν παρέλειψε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για την εξαιρετική φωτεινότητα και την αντίθεση στις φωτογραφίες, την ακρίβεια ακόμη και σε λήψεις με χαμηλό φωτισμό, καθώς και τους υπέροχους τόνους του δέρματος.

Το iPhone 15 Pro Max κατατάσσεται στην κορυφαία θέση για φωτογραφίες που αναδεικνύουν έκθεση, χρώματα και υφές, ενώ εξίσου ξεχωρίζει στον τομέα του bokeh. Από την πλευρά των βίντεο, αποδεικνύεται ως το κορυφαίο τηλέφωνο, σύμφωνα με την αξιολόγηση του DxOMark. Η μοναδική συσκευή που ξεπερνά το iPhone είναι το Huawei P60 Pro.

Σε ό,τι αφορά τα σημεία που διακρίθηκε ότι μπορεί να υστερεί, αναφέρονται η απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπου το iPhone εμφανίζει ελαφρώς περισσότερο θόρυβο από ορισμένους ανταγωνιστές, καθώς και το ελαφρώς περιορισμένο δυναμικό εύρος σε δύσκολα φωτεινά σημεία στον υπαίθριο χώρο.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME