iOS 17.0.3: Σημαντική Αναβάθμιση για την Υπερθέρμανση στα iPhone 15 Pro και Pro Max

Η Apple δημοσίευσε το iOS 17.0.3, μια μικρή αλλά σημαντική ενημέρωση για το iOS 17. Το update αυτό αφορά ιδιαίτερα τους κατόχους iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, καθώς επιδιορθώνει το πρόβλημα της υπερθέρμανσης των συσκευών.

Από την κυκλοφορία των νέων smartphones, πολλοί χρήστες παρατήρησαν ότι οι συσκευές υπερθερμαίνονται υπερβολικά. Η Apple αναγνώρισε τα θέματα αυτά και υποστήριξε ότι θα εξαλείψει τα αίτια της υπερθέρμανσης με ενημερώσεις. Εκτός από αυτό, η εταιρεία συνεργάζεται με τους δημιουργούς εφαρμογών όπως το Instagram και το Uber, τα οποία φαίνεται ότι εξάντλησαν το chipset A17 Pro, προκαλώντας προβλήματα στη διαχείριση θερμότητας. Αναμένεται ότι θα δημοσιευτούν ενημερώσεις και για αυτές τις εφαρμογές για πλήρη επίλυση του ζητήματος.

Η Apple δίνει μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια και στην ποιότητα των προϊόντων της. Σε αυτό το πλαίσιο, η τελευταία ενημέρωση που δόθηκε στους χρήστες των iPhone φέρει μια σειρά από κρίσιμες επιδιορθώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση αυτή, με κωδικό έκδοσης 21A360, διορθώνει και σημαντικά σφάλματα που αφορούν την ασφάλεια της συσκευής.

Η ενημέρωση καλύπτει επίσης μια κρίσιμη ευπάθεια στον πυρήνα του λειτουργικού συστήματος. Αυτή η ευπάθεια θα μπορούσε να δώσει πρόσβαση σε τρίτους στην συσκευή. Σύμφωνα με την Apple, αυτό το συγκεκριμένο ελάττωμα είχε εντοπιστεί στο iOS 16.6 και σε παλαιότερες εκδόσεις.

Οι συμβατές συσκευές είναι οι εξής:

iPhone 15

iPhone 15 Plus

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro Max

iPhone 14

iPhone 14 Plus

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Max

iPhone 13

iPhone 13 mini

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone 12

iPhone 12 mini

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

iPhone 11

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone SE

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME