Αναβαθμίσεις και Νέα Χαρακτηριστικά με την Κυκλοφορία του iOS 17.2 από την Apple

Η Apple πρόσφατα κυκλοφόρησε τη δοκιμαστική έκδοση iOS 17.2, φέρνοντας στο φως πολλαπλά καινοτόμα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η εφαρμογή Journal, ένα ψηφιακό εργαλείο ημερολογίου που επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν τις προσωπικές τους εμπειρίες. Εντούτοις, στοιχεία του Journal που αναλύθηκαν τον Ιούνιο, δημιουργούν απορίες σχετικά με τη χρήση της μηχανικής εκμάθησης (Α.Ι) για τη δημιουργία αυτόματων καταγραφών μέσω φωτογραφιών, στοιχείων από άθληση, δεδομένων τοποθεσίας και άλλων. Πιο συγκεκριμένα, το Journal θα προτείνει στιγμές για καταγραφή, με προτάσεις που είναι εμπνευσμένες από τη μηχανική εκμάθηση (A.I) του iPhone. Η εφαρμογή Journal προσφέρεται με κρυπτογράφηση και μπορεί να προστατευθεί με τη χρήση του Face ID ή του Touch ID.

Η εφαρμογή Journal αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για να ανασύρετε και να ξαναζήσετε στιγμές που επιλέξατε. Αποθανατίστε τις σκέψεις σας σε σημαντικές περιστάσεις ή την καθημερινότητά σας. Εμπλουτίστε τις αναμνήσεις σας με φωτογραφίες, μουσική, ηχογραφήσεις και άλλα στοιχεία. Καταγράψτε και ανατρέξτε σε ξεχωριστές στιγμές για να τις αναπολήσετε ή για να διαμορφώσετε νέους στόχους. Με τη χρήση του iPhone, μπορείτε να λάβετε προσαρμοσμένες συστάσεις για στιγμές που αξίζει να συλλογιστείτε και να καταγράψετε, βασιζόμενες σε δεδομένα όπως οι φωτογραφίες, οι τοποθεσίες, η μουσική, η άσκηση και άλλα, όλα αυτά εκμεταλλευόμενα τη δυνατότητα A.I της συσκευής. – Apple

Επιπλέον, οι καινοτομίες περιλαμβάνουν νέες δυνατότητες playlist στο Apple Music, όπως η δημιουργία playlist με φίλους και μια λειτουργία που συγκεντρώνει αυτόματα τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Παράλληλα, η Apple παρουσιάζει τη δυνατότητα επαλήθευσης ταυτότητας των συνομιλητών στο iMessage μέσω της λειτουργίας iMessage Contact Key Verification, η οποία ανακοινώθηκε στο τέλος του 2022.

Η δοκιμαστική έκδοση του watchOS 10.2 ενσωματώνει τη δυνατότητα καταγραφής υγειονομικών δεδομένων μέσω της Siri, ενώ η δοκιμαστική έκδοση του tvOS 17.2 προσθέτει στο Apple TV μία καινοτόμα μπάρα πλοήγησης για εύκολη μετάβαση μεταξύ διαφόρων κατηγοριών και πλατφορμών streaming.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME