Η τεχνητή νοημοσύνη, το selling point των νέων Galaxy S24

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα γενιά των Galaxy S24 τον Ιανουάριο του 2024, και οι διαρροές συνεχίζονται. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η τεχνητή νοημοσύνη (AI) θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό των νέων συσκευών.

Η Samsung έχει ξεκινήσει να κατοχυρώνει τα πνευματικά δικαιώματα για διάφορα ονόματα που υποδηλώνουν έμμεσα τη χρήση AI στα Galaxy S24. Οι ονομασίες αυτές είναι “AI Phone”, “AI Smartphone”, “Magic Pixel”, “Flex Magic” και “Flex Magic Pixel”.

Το όνομα “AI Phone” είναι το πιο γενικό, και δεν είναι απαραίτητο να αφορά τα Galaxy S24. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η Samsung έχει επενδύσει σημαντικά στην AI, και είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία και στις νέες συσκευές της.

Υπάρχουν ήδη αναφορές ότι όλα τα Galaxy S24, όχι μόνο το Ultra, θα έρχονται με generative AI χαρακτηριστικά. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα επιτρέπουν στις συσκευές να δημιουργούν εικόνες, βίντεο και άλλα είδη περιεχομένου από περιγραφές κειμένου.

Η Samsung έχει ήδη δείξει ότι είναι σε θέση να αναπτύξει ισχυρά AI μοντέλα. Στο πρόσφατο event ανακοίνωσης του Exynos 2400 επεξεργαστή, η εταιρεία παρουσίασε ένα demo που έδειχνε ότι ο επεξεργαστής μπορούσε να τρέξει ένα AI μοντέλο που μπορούσε να δημιουργήσει εικόνες από περιγραφές κειμένου.

Ο Snapdragon 8 Gen 3, ο επεξεργαστής που αναμένεται να έχει το Galaxy S24 Ultra, είναι επίσης ικανός να διαχειριστεί μεγάλα μοντέλα γλώσσας.

Συνολικά, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι το selling point των νέων Galaxy S24. Η Samsung έχει επενδύσει σημαντικά σε αυτήν την τεχνολογία, και είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει την AI για να προσφέρει νέες και καινοτόμες δυνατότητες στις συσκευές της. Η Samsung θα πρέπει να αποκαλύψει περισσότερα για τις νέες συσκευές της στο Galaxy Unpacked event του Ιανουαρίου.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME