Samsung Galaxy S24: Νέες πληροφορίες για τις λειτουργίες AI

Η σειρά Samsung Galaxy S24 αναμένεται να είναι μια σημαντική αναβάθμιση από τα προηγούμενα μοντέλα. Οι διαρροές έχουν αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για τις νέες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη.

Live Translate

Η λειτουργία Live Translate θα σας επιτρέψει να μεταφράσετε κείμενο και ομιλία σε πραγματικό χρόνο σε πάνω από 100 γλώσσες. Η επεξεργασία θα γίνεται στη συσκευή, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ακόμη και όταν δεν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Η λειτουργία Live Translate θα είναι μια χρήσιμη λειτουργία για ταξίδια, επαγγελματικές συναντήσεις και άλλες περιπτώσεις όπου χρειάζεται να επικοινωνήσετε με άτομα που μιλούν διαφορετικές γλώσσες.

Generative Edit

Η λειτουργία Generative Edit θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας διάφορα φίλτρα και εφέ που δημιουργούνται από τεχνητή νοημοσύνη. Η λειτουργία αυτή θα είναι διασκεδαστική και δημιουργική καθώς θα σας επιτρέψει να κάνετε τις φωτογραφίες σας να φαίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακές.

Nightography Zoom

Με τη λειτουργία Nightography Zoom θα μπορείτε να κάνετε ζουμ σε φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν στο σκοτάδι, χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα. Η λειτουργία αυτή θα χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσει τη φωτεινότητα και την ευκρίνεια των φωτογραφιών και των βίντεο.

Η λειτουργία Nightography Zoom θα είναι χρήσιμη για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο σε χαμηλό φωτισμό, όπως σε μια νυχτερινή έξοδο ή σε μια σκοτεινή αίθουσα.

High Resolution

Η λειτουργία High Resolution θα σας επιτρέψει να τραβήξετε φωτογραφίες στην υψηλότερη ανάλυση που υποστηρίζεται από την κύρια κάμερα του τηλεφώνου σας. Για το Galaxy S24, αυτό θα είναι 50MP, ενώ για το Galaxy S24+ και το Galaxy S24 Ultra θα είναι 200MP. Θα σας επιτρέψει να τραβήξετε λεπτομερείς και καθαρές φωτογραφίες που θα φαίνονται υπέροχες σε μεγάλα μεγέθη.

Screen Display

Η λειτουργία αυτή θα βελτιώσει την ποιότητα της οθόνης του τηλεφώνου σας, κάνοντας τα χρώματα πιο ζωντανά και τα γράμματα πιο ευανάγνωστα. Η λειτουργία αυτή θα χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για να προσαρμόσει τα χρώματα και την αντίθεση της οθόνης ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε.

Η λειτουργία Screen Display θα κάνει την εμπειρία θέασης του τηλεφώνου σας πιο ευχάριστη και άνετη.

Τεχνικές προδιαγραφές

Εκτός από τις νέες λειτουργίες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη, τα Galaxy S24 αναμένεται να διαθέτουν και άλλες βελτιώσεις. Οι συσκευές αναμένεται να έχουν μεγαλύτερες και φωτεινότερες οθόνες, ισχυρότερους επεξεργαστές και νέες κάμερες.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα τα Galaxy S24 στις 17 Ιανουαρίου 2024.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME