Samsung Galaxy S24 Ultra: Η Νέα Ναυαρχίδα της Samsung με Εντυπωσιακά AI Χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy s24 Ultra

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Samsung Galaxy S24 Ultra, τη νέα ναυαρχίδα της για το 2024. Τα χαρακτηριστικά του την καθιστούν ένα εντυπωσιακό smartphone με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης, που υπόσχεται να διευκολύνει την καθημερινή μας ζωή.

Το Samsung Galaxy S24 Ultra διαθέτει μια 6.8-ιντσών οθόνη τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X με ανάλυση QHD+ και μέγιστη φωτεινότητα 2.600 nits, προστατευμένη από το Gorilla Glass Victus. Η οθόνη αυτή είναι επίσης εξοπλισμένη με τεχνολογία LTPO 3.0 και δυναμική προσαρμογή του ρυθμού ανανέωσης από 1Hz έως 120Hz, ενώ προσφέρει εξαιρετικά φωτεινές εικόνες.

Στο εσωτερικό του, το τηλέφωνο φιλοξενεί τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 από την TSMC, με αυξημένη απόδοση και αποτελεσματικότητα, καθώς και την Adreno GPU για εξαιρετική απόδοση στο gaming, ειδικά σε παιχνίδια με ray tracing.

Στον τομέα της φωτογραφίας, το τηλέφωνο διαθέτει κύρια κάμερα 200MP με οπτική σταθεροποίηση, μια περισκοπική κάμερα 50MP με 5x οπτικό ζουμ, έναν τηλεφακό 10MP με 3x οπτικό ζουμ και μια ultrawide κάμερα 12MP. Οι δυνατότητες βίντεο περιλαμβάνουν τη λήψη σε ανάλυση 8K@24/30fps, 4K@30/60/120fps και 1080p σε διάφορα καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον, το τηλέφωνο προσφέρει βελτιωμένη λήψη σε χαμηλό φωτισμό με τη λειτουργία Nightography.

Το Samsung Galaxy S24 Ultra ενσωματώνει τιτάνιο στην κατασκευή του για αυξημένη αντοχή. Η μπαταρία των 5000mAh υποστηρίζει φόρτιση 45W και ασύρματη φόρτιση 15W, καθώς και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για τα αξεσουάρ.

Το τηλέφωνο προσφέρει μια flat οθόνη με μικρά bezels για μεγιστοποίηση της επιφάνειας εργασίας. Το πλαϊνό frame διατηρεί μια μικρή κυρτότητα για καλύτερο κράτημα και εργονομία.

Επιπλέον, το τηλέφωνο ενσωματώνει πληθώρα AI χαρακτηριστικών, όπως το Circle to Search για εύκολη αναζήτηση αντικειμένων σε φωτογραφίες, το Samsung Notes με λειτουργία Note Assist που προσφέρει περιλήψεις σημειώσεων και μεταφράσεις, καθώς και δυνατότητα μετάφρασης κατά τη διάρκεια των ηχητικών κλήσεων σε πραγματικό χρόνο.

Το Samsung Galaxy S24 Ultra θα είναι διαθέσιμο στα χρώματα Titanium Black, Titanium Gray, Titanium Violet, και Titanium Yellow. Το Samsung Galaxy S24 ξεκινά από 1499 ευρώ για την έκδοση με 12GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Το Samsung Galaxy S24 Ultra με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο θα διατίθεται στα 1619 ευρώ. Και τέλος το Samsung Galaxy S24 Ultra με 12GB RAM και 1ΤΒ αποθηκευτικό χώρο θα δατίθεται στα 1859 ευρώ.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME