Νέα εμπειρία AI με τα Galaxy S24, S24+, και S24

Τα νέα μοντέλα Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ και Galaxy S24, εισάγουν επαναστατικές εμπειρίες στους χρήστες μέσω προηγμένων λειτουργιών AI. Η τελευταία γενιά της σειράς Galaxy S επιδιώκει να μεταμορφώσει την εποχή της κινητής τηλεφωνίας, ενισχύοντας τους χρήστες με νέους τρόπους χρήσης. Η τεχνολογία AI βελτιώνει διαφορετικές διαδικασίες στα κινητά Galaxy S24, απλοποιώντας την επικοινωνία με έξυπνες λειτουργίες μετάφρασης κειμένου και κλήσεων στις υποστηριζόμενες γλώσσες (εξαιρούνται τα Ελληνικά), ενισχύοντας τη δημιουργική ελευθερία μέσω των εξελιγμένων εργαλείων του ProVisual Engine της σειράς Galaxy και παρέχοντας μια καινοτόμο εμπειρία αναζήτησης που θα αναδιαμορφώσει τον τρόπο που οι χρήστες της σειράς Galaxy εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους.

Με τη λειτουργία Interpreter, οι ζωντανές συνομιλίες στις υποστηριζόμενες γλώσσες (με εξαίρεση τα Ελληνικά) μεταφράζονται άμεσα σε μια ξεχωριστή οθόνη, επιτρέποντας στους συνομιλητές να διαβάζουν τη μετάφραση των λεγομένων του άλλου προσώπου, ακόμη και χωρίς δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi. Η λειτουργία Chat Assist προσφέρει τη δυνατότητα βελτίωσης του τόνου των μηνυμάτων και άλλων εφαρμογών στις υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν περιλαμβάνονται τα Ελληνικά), ενώ η τεχνητή νοημοσύνη του πληκτρολογίου Samsung προσφέρει μετάφραση μηνυμάτων, email και άλλων κειμένων σε πραγματικό χρόνο σε 13 υποστηριζόμενες γλώσσες (εξαιρούνται τα Ελληνικά).

Το Note Assist κάνει την οργάνωση πιο εύκολη στα Samsung Notes για τις υποστηριζόμενες γλώσσες (εξαιρούνται τα Ελληνικά), προσφέροντας περιλήψεις κειμένων με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης, δημιουργία προτύπων για βελτιστοποιημένες σημειώσεις και δημιουργία εξωφύλλων για εύκολη ταυτοποίηση των σημειώσεων με μια γρήγορη προεπισκόπηση.

Το Transcript Assist χρησιμοποιεί τεχνολογία AI και Speech-to-Text για την απομαγνητοφώνηση, σύνοψη και μετάφραση φωνητικών εγγραφών στις υποστηριζόμενες γλώσσες, ακόμη και όταν υπάρχουν πολλοί ομιλητές.

Τέλος, η λειτουργία «Κυκλώστε για αναζήτηση» στην πλατφόρμα αναζήτησης της Google προσφέρει βασισμένη σε χειρονομίες εμπειρία. Οι χρήστες μπορούν να περικυκλώσουν, να επισημάνουν, να γράψουν ή να πατήσουν σε οτιδήποτε στην οθόνη του Galaxy S24 για να λάβουν χρήσιμα αποτελέσματα αναζήτησης, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες μορφές ανακάλυψης με μια απλή κίνηση. Αυτό τους επιτρέπει να ανακαλύπτουν γρήγορα πληροφορίες για ενδιαφέροντα αντικείμενα ή γεγονότα, ενώ παραμένουν στην εφαρμογή που χρησιμοποιούν, προσφέροντας μια νέα εμπειρία αναζήτησης.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME