Samsung Galaxy S24 Αναβάθμιση: Ενσωμάτωση του Galaxy AI σε Παλαιότερα Μοντέλα

Η Samsung προχώρησε σε μια πολυαναμενόμενη αποκάλυψη, παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή της σειρά Galaxy S24, με τα μοντέλα Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra να ηγούνται της νέας εποχής. Αυτά τα κορυφαία μοντέλα είναι τα πρώτα μοντέλα που θα χρησιμοποιούν το Galaxy AI. Εξοπλισμένες με το πρόσφατο λογισμικό Android 14 και την πρωτοποριακή έκδοση One UI 6.1, αυτές οι συσκευές υπόσχονται μια νέα εμπειρία χρήσης ανώτερη από κάθε προηγούμενη.

Η Samsung δεν έχει ξεχάσει τους πιστούς της πελάτες με παλαιότερες συσκευές. Ανακοινώνει με ενθουσιασμό ότι το Galaxy AI δεν θα είναι αποκλειστικότητα των νέων μοντέλων. Πολλά από τα παλαιότερα μοντέλα της Samsung θα αποκτήσουν αυτές τις συναρπαστικές δυνατότητες, επεκτείνοντας τα όρια της εμπειρίας χρήσης.

Η λίστα των συσκευών που θα ενημερωθούν περιλαμβάνει τις σειρές Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, καθώς και τη σειρά Galaxy Tab S9. Αυτό το μεγάλο βήμα προς την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης σε πληθώρα συσκευών προβλέπεται να λάβει χώρα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, σηματοδοτώντας έναν νέο κύκλο καινοτομίας.

Η ενημέρωση στο One UI 6.1, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα φέρει μαζί της τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά AI που εισήχθησαν για πρώτη φορά στη σειρά Galaxy S24. Ωστόσο, η Samsung ξεκαθαρίζει ότι η λέξη “πολλά” χαρακτηριστικά δεν σημαίνει “όλα”. Ενώ οι χρήστες θα χαρούν μια εκτεταμένη παλέτα από νέες λειτουργίες, κάποιες από αυτές θα παραμείνουν αποκλειστικές στα νέα μοντέλα S24. Παρόλο που η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ποια ακριβώς χαρακτηριστικά δεν θα είναι διαθέσιμα στους κατόχους των παλαιότερων συσκευών, η προσδοκία για την αναβάθμιση παραμένει ψηλά.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME