Samsung Galaxy S24: Αναλυτική Επισκόπηση και Εντυπωσιακή Βαθμολογία στην Επισκευή του

Το YouTube κανάλι PBKreviews έδωσε μια ενδιαφέρουσα εικόνα από το εσωτερικό του Galaxy S24 της Samsung μέσα από μια λεπτομερή διαδικασία αποσυναρμολόγησης, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο και για το το Galaxy S24 Ultra.

Το βασικό μοντέλο Galaxy S24 παρουσιάζει επίσης έναν εντυπωσιακά μεγάλο θάλαμο ατμών χαλκού, σχεδόν διπλάσιο σε μέγεθος σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, όπως ακριβώς και το Ultra μοντέλο. Για να αποκαλυφθεί το εσωτερικό της συσκευής, είναι απαραίτητη η αφαίρεση της πίσω πλάκας, διαδικασία που απαιτεί την εφαρμογή θερμότητας.

Τα καλύμματα των φακών της κάμερας διαθέτουν τη δυνατότητα ανεξάρτητης αντικατάστασης. Αντίθετα με τα μοντέλα S24+ και S24 Ultra, το Galaxy S24 δεν περιλαμβάνει κεραία UWB. Η κύρια πλακέτα του τηλεφώνου παραμένει πιστή στην περσινή σχεδίαση διπλής στρώσης. Η μπροστινή κάμερα 12 MP, παρόλο που είναι στερεωμένη με κόλλα, δείχνει ότι μπορεί να αντικατασταθεί μόνο μέσω ειδικής διαδικασίας αφαίρεσης.

Όσον αφορά την αντικατάσταση, η μπαταρία του S24 απομακρύνεται απλά με τη βοήθεια μιας γλωττίδας έλξης. Ωστόσο, η οθόνη φαίνεται να είναι η πιο δύσκολη σε αφαίρεση, με τον κίνδυνο να καταστραφεί κατά τη διαδικασία, εκτός και αν η αντικατάσταση είναι αναγκαία λόγω ήδη υπάρχουσας ζημιάς.

Τελικά, το Galaxy S24 κατατάσσεται υψηλά σε ό,τι αφορά την ευκολία επισκευής, με βαθμολογία 9 στα 10. Η συσκευή διακρίνεται για τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών, την απλότητα στην αντικατάσταση της μπαταρίας και άλλων κρίσιμων εξαρτημάτων όπως η θύρα φόρτισης. Παρόλα αυτά, η εσωτερική οργάνωση και η διαδικασία αντικατάστασης της οθόνης δεν είναι τόσο βολικές, καθώς η συσκευή κέρδισε 1,5 από τους 2 δυνατούς βαθμούς σε αυτές τις κατηγορίες.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME