Samsung Galaxy Z Fold 6: Αναβάθμιση σε Λεπτότερο Σχεδιασμό και Προηγμένο Μεντεσέ – Προβολή Νέων Render από Kowalski και Pigtou

Νέες εικόνες που δημιουργήθηκαν από τον David Kowalski σε συνεργασία με τον Pigtou δίνουν μια συναρπαστική προεπισκόπηση του Galaxy Z Fold 6 της Samsung, προβλέποντας ότι θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό μεταξύ των folded συσκευών όταν κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι.

Αν και το Galaxy Z Fold 5 έχει αναγνωριστεί ως μία από τις κορυφαίες folded συσκευές, η Samsung φαίνεται να αναζητά τρόπους να καταστήσει το επόμενο μοντέλο ακόμη πιο ελκυστικό. Μία πρόσφατη καταχώρηση ευρεσιτεχνίας από την εταιρεία υποδηλώνει ότι το Galaxy Z Fold 6 θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, κάτι που πολλοί χρήστες αναζητούν.

Φαίνεται επίσης ότι η νέα συσκευή θα είναι πιο πλατιά από το προηγούμενο μοντέλο, με μεγαλύτερες τόσο εξωτερικές όσο και εσωτερικές οθόνες και αλλαγμένο aspect ratio. Για να εξασφαλίσει ότι το λεπτότερο προφίλ δεν θα επηρεάσει την ανθεκτικότητα, η Samsung φέρεται να εργάζεται πάνω σε νέες σχεδιάσεις μεντεσέδων. Ένας τέτοιος μεντεσές φαίνεται να διαθέτει πολλαπλά περιβλήματα τοποθετημένα συμμετρικά γύρω του, διασφαλίζοντας έτσι την ομοιόμορφη κατανομή του φορτίου της οθόνης.

Τα render αποκαλύπτουν μια ανανεωμένη σχεδίαση για τη συστοιχία των καμερών, με τις μονάδες των καμερών να τοποθετούνται άμεσα στο πίσω μέρος της συσκευής. Παρόλο που το τελικό σχέδιο του Galaxy Z Fold 6 μπορεί να διαφέρει από αυτό που παρουσιάζεται στα render, οι ενδείξεις προτείνουν ότι η συσκευή θα είναι πιο λεπτή και φαρδύτερη. Αυτές οι αλλαγές στις διαστάσεις, ενδεχομένως σε συνδυασμό με μια πιθανή μείωση της τιμής, θα μπορούσαν να βοηθήσουν τη Samsung να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά των folded συσκευών.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME