Samsung Galaxy Fit 3: Πλήρης Αποκάλυψη Χαρακτηριστικών και Αναμενόμενες Βελτιώσεις Πριν την Επίσημη Κυκλοφορία

Μια σειρά από εντυπωσιακές αναβαθμίσεις και νέες δυνατότητες έρχονται στο νέο Galaxy Fit 3 της Samsung, όπως φαίνεται από πρόσφατες αποκαλύψεις. Περιμένουμε να δούμε μια μεγαλύτερη οθόνη, ενσωματωμένη λειτουργία ανίχνευσης ροχαλητού και αυξημένη διάρκεια μπαταρίας, μεταξύ άλλων σημαντικών βελτιώσεων.

Οι φήμες για τις λειτουργίες fitness tracking του Galaxy Fit 3 είχαν ήδη εμφανιστεί σε καταχωρίσεις πιστοποιήσεων και διαρροές, αλλά τώρα φαίνεται ότι η Samsung έχει αποκαλύψει πιο εκτεταμένες λεπτομέρειες μέσω μια επίσημης ιστοσελίδας της. Η Samsung Gulf, που εξυπηρετεί την περιοχή του Αραβικού Κόλπου, φέρεται να ανάρτησε προσωρινά την επίσημη σελίδα του προϊόντος, προσφέροντας πλήρη προδιαγραφές και λεπτομέρειες που έχουν πλέον διατηρηθεί σε αποθηκευμένες εκδόσεις της σελίδας.

Η ανακοίνωση υπόσχεται ένα κομψό design με κάσα από αλουμίνιο και μια αισθητά μεγαλύτερη οθόνη, προσφέροντας μια οθόνη AMOLED 1,6 ιντσών με ανάλυση 256 x 402, σε αντίθεση με την πιο στενή οθόνη AMOLED 1,1 ιντσών του Fit 2. Το βάρος της συσκευής αυξάνεται ελαφρώς σε σύγκριση με τον προκάτοχό της, με το Fit 3 να ζυγίζει 18,5 γραμμάρια χωρίς το λουράκι και 36,8 γραμμάρια με αυτό, ενώ η συσκευή προσφέρει πιστοποίηση 5ΑΤΜ/ΙP68, ιδανική για χρήση σε πισίνες.

Ενδιαφέρον προσφέρει η μετάβαση σε πιο συμβατικά λουράκια με τη δυνατότητα γρήγορης αφαίρεσης, διευκολύνοντας την αλλαγή τους. Επιπλέον, η Samsung επιβεβαιώνει την κυκλοφορία μιας σειράς  από σπορ λουράκια για το Fit 3.

Στον τομέα της αυτονομίας, το Galaxy Fit 3 υπόσχεται έως και δεκατρείς ημέρες λειτουργίας με μία φόρτιση, χάρη σε μια μπαταρία 208mAh, ενώ θα μπορεί να φορτίζεται έως το 65% μέσα σε μισή ώρα. Η συσκευή προσφέρει Bluetooth 5.3, 16MB μνήμης RAM και 256MB αποθήκευσης δεδομένων. Θα υποστηρίζει πάνω από 100 προγράμματα γυμναστικής, μέτρηση του οξυγόνου στο αίμα, καρδιακών σφυγμών, επιπέδων στρες, αναγνώριση πτώσης και καταγραφή της δραστηριότητας του χρήστη. Η λειτουργία καταγραφής των ωρών ύπνου θα περιλαμβάνει και τη δυνατότητα ανίχνευσης του ροχαλητού.

Επιπροσθέτως, η εταιρία παρουσίασε μια λίστα που καταγράφει τις διαφορές μεταξύ του Galaxy Fit 3 και των προκατόχων του, ενισχύοντας την προσμονή για την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Fit 3 δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, αλλά όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι η Samsung είναι έτοιμη να το λανσάρει σύντομα στην αγορά.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME