Τι Επιφυλάσσει το Επερχόμενο iOS 17.5: Όλα Όσα Πρέπει να Ξέρετε

Η αναμονή για την νέα ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος της Apple, το iOS 17.5, φαίνεται πως πλησιάζει στο τέλος της. Ένας Leaker με εντυπωσιακό ιστορικό αξιόπιστων πληροφοριών μοιράστηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων πως η έκδοση 21F5048f του iOS 17.5 είναι προ των πυλών.

Στο παρελθόν, αυτός ο λογαριασμός έχει προβλέψει με επιτυχία την κυκλοφορία ενημερώσεων, κάτι που ενισχύει την πιθανότητα να δούμε το iOS 17.5 να κυκλοφορεί σύντομα. Η Apple παρουσίασε την ενημέρωση iOS 17.4 στις 5 Μαρτίου, ενσωματώνοντας σημαντικές αλλαγές λόγω του Νόμου για τις Ψηφιακές Αγορές (DMA) της ΕΕ. Αυτές οι αλλαγές περιλάμβαναν τη δυνατότητα για τους χρήστες της ΕΕ να εγκαταστήσουν προγράμματα περιήγησης διαφορετικά από το WebKit, να χρησιμοποιούν εφαρμογές από τρίτους παρόχους και πλατφόρμες πληρωμών για αγορές εντός εφαρμογής.

Το iOS 17.4.1 ακολούθησε στις 21 Μαρτίου, εστιάζοντας στη διόρθωση δύο σημαντικών ελλείψεων ασφαλείας, ενισχύοντας περαιτέρω την ασφάλεια του συστήματος. Όσο για το μέλλον, το iOS 17.5 αναμένεται να ενσωματώσει περαιτέρω βελτιώσεις σχετικά με το DMA, διευρύνοντας πιθανώς τις ευκαιρίες για προγραμματιστές να προσφέρουν τις εφαρμογές τους απευθείας στους χρήστες της ΕΕ.

Πώς Επηρεάζει η Ενημέρωση iOS 17.4 τους Χρήστες της ΕΕ

Η ενημέρωση iOS 17.4 έφερε μια σειρά από καινοτομίες, όπως η δυνατότητα εγκατάστασης μη-WebKit προγραμμάτων περιήγησης, η χρήση εφαρμογών από τρίτους και οι ανεξάρτητες πλατφόρμες πληρωμών. Επίσης, προσφέρθηκαν επιλογές για προστασία κλεμμένων συσκευών, νέα emoji και βελτιώσεις στην εφαρμογή Apple Podcasts.

Αναμένοντας το iOS 17.5: Τι Μπορούμε να Περιμένουμε

Ενώ οι λεπτομέρειες για το iOS 17.5 παραμένουν ασαφείς, η επικείμενη ενημέρωση αναμένεται να προσφέρει ακόμη περισσότερες βελτιώσεις και δυνατότητες για τους χρήστες, ενισχύοντας τη συμβατότητα με τις απαιτήσεις του DMA. Η προσδοκία για απευθείας διανομή εφαρμογών από προγραμματιστές στους χρήστες αναδεικνύει την επιδίωξη της Apple να προσφέρει μια πιο ανοιχτή και ευέλικτη εμπειρία στο οικοσύστημά της.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME