iPhone 16 και iPhone 16 Plus: Αποκαλύφθηκε ο Νέος Σχεδιασμός της Κάμερας

Οι πρώτες εικόνες θηκών για το αναμενόμενο iPhone 16 και το iPhone 16 Plus κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, δίνοντάς μας μια πρόγευση της φημολογούμενης νέας διάταξης της κάθετης πίσω κάμερας. Η Apple φαίνεται να έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μια διαφορετική προσέγγιση για τα μοντέλα iPhone 16, δοκιμάζοντας νέα σχέδια κάμερας που όλα χαρακτηρίζονται από μια κάθετη διάταξη.

Σύμφωνα με τις διαρροές, το πιο πρόσφατο πρωτότυπο του iPhone 16 παρουσιάζει δύο διακριτές κάμερες, Wide και Ultra Wide, τοποθετημένες σε μια υπερυψωμένη επιφάνεια με σχήμα χαπιού. Αυτή η σχεδιαστική επιλογή φαίνεται να πηγάζει από την έμπνευση που πήρε η εταιρεία από παλαιότερα μοντέλα, όπως το iPhone X. Η κάμερα ενσωματώνει επίσης μια θέση για το μικρόφωνο δίπλα στους φακούς, ενώ το φλας τοποθετείται στην άκρη της συσκευής, εκτός από την κύρια εξέχουσα επιφάνεια.

Η κάθετη διάταξη της κάμερας στα iPhone 16 και iPhone 16 Plus υποδηλώνει ότι η Apple σκοπεύει να εισάγει τη λειτουργία εγγραφής χωρικού βίντεο σε αυτά τα μοντέλα, μια δυνατότητα που μέχρι στιγμής περιοριζόταν μόνο στα πιο ακριβά μοντέλα Pro.

Πέρα από τις αλλαγές στη διάταξη της κάμερας, τα πρωτότυπα του iPhone 16 περιλαμβάνουν επίσης ένα Action Button, παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στο iPhone 15 Pro, καθώς και ένα capacitive capture button για τη λήψη οριζόντιου βίντεο, ενσωματωμένο στο πλαίσιο της συσκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εμφάνιση των θηκών σε αυτό το πρώιμο στάδιο δεν εγγυάται την τελική επιλογή σχεδίασης της Apple για το iPhone 16. Οι κατασκευαστές θηκών συχνά αντλούν πληροφορίες από διαρροές και φήμες για τη δημιουργία των πρώτων τους σχεδίων, οπότε τα πράγματα μπορεί ακόμα να αλλάξουν.

Η αναμονή για την επίσημη ανακοίνωση παραμένει, αλλά αυτές οι διαρροές προσφέρουν σίγουρα μια ενδιαφέρουσα ματιά στο μέλλον της σειράς iPhone 16, υποσχόμενες σημαντικές βελτιώσεις τόσο στη λειτουργικότητα όσο και στην αισθητική.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME