Όλες οι Νέες Λειτουργίες στα iOS 17.5 και iPadOS 17.5: Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

Η Apple κυκλοφόρησε τις πρώτες beta εκδόσεις των iOS 17.5 και iPadOS 17.5, αποκαλύπτοντας νέες δυνατότητες και ενημερώσεις. Ας εξετάσουμε τις κυριότερες αλλαγές και βελτιώσεις που περιλαμβάνονται σε αυτές τις εκδόσεις.

Διανομή Εφαρμογών μέσω Ιστού

Η Apple προχωρά στη διάθεση της δυνατότητας “Web Distribution” για τους χρήστες iPhone στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επιτρέποντας τη λήψη iOS εφαρμογών απευθείας από τις ιστοσελίδες προγραμματιστών. Για να είναι ενταγμένος ένας προγραμματιστής σε αυτή τη διαδικασία, θα πρέπει να είναι μέλος του Προγράμματος Προγραμματιστών της Apple για τουλάχιστον δύο έτη και να έχει εφαρμογές με περισσότερες από ένα εκατομμύριο εγκαταστάσεις τον προηγούμενο χρόνο στην ΕΕ.

Προσαρμοσμένο Χρώμα στο Widget του Apple Podcast

Στην πρόσφατη beta έκδοση του iOS 17.5, το χρώμα φόντου του widget του Apple Podcast προσαρμόζεται για να ταιριάζει με το εξώφυλλο του podcast που ακούτε, προσθέτοντας μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία χρήστη.

Διαχείριση Φορητών Συσκευών (MDM)

Οι λύσεις για διαχείριση φορητών συσκευών (MDM) πλέον επιτρέπουν την επιβολή beta εκδόσεων του iOS κατά τη διάρκεια της αυτοματοποιημένης εγγραφής συσκευών, βελτιώνοντας τη διαχείριση των εταιρικών συσκευών.

Μελλοντικά Χαρακτηριστικά για το iPad

Οι πρόσφατες αναφορές κώδικα στο iPadOS 17.5 beta υποδηλώνουν την προσθήκη ενός μενού Health Battery για τα iPad, παρόμοιο με αυτό που έχει ενσωματωθεί στα iPhone εδώ και χρόνια. Αυτό αναμένεται να παρέχει στους χρήστες πληροφορίες για την υπολειπόμενη χωρητικότητα και τον αριθμό κύκλων της μπαταρίας τους.

Νέο Apple Pencil

Ένα νέο Apple Pencil τέταρτης γενιάς ενδέχεται να εμφανιστεί σύντομα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την τελευταία beta, πιθανώς συνοδεύοντας τα ενημερωμένα μοντέλα iPad Pro και iPad Air.

Ενισχυμένη Ασφάλεια για Ανιχνευτές Bluetooth

Η Apple προσθέτει ενημερώσεις σχετικά με την ασφάλεια, επεκτείνοντας τις ειδοποιήσεις για την ανίχνευση κινητικότητας συσκευών αντικειμένων Bluetooth τρίτων, βελτιώνοντας την προστασία των χρηστών.

Αποκλεισμός σε Ομαδικές Κλήσεις FaceTime

Προστίθεται μια νέα δυνατότητα για αποκλεισμό όλων των συμμετεχόντων σε ομαδικές κλήσεις FaceTime, παρέχοντας μεγαλύτερο έλεγχο στη διαχείριση κλήσεων.

Η επίσημη κυκλοφορία των iOS 17.5 και iPadOS 17.5 αναμένεται τον Μάιο, με πολλές βελτιώσεις που θα ενισχύσουν την εμπειρία χρήστη και θα προσφέρουν νέες δυνατότητες.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME