Το iPhone 16 Plus Ενδέχεται να Κυκλοφορήσει σε Επτά Χρώματα

Το iPhone 16 Plus της Apple ίσως προσφερθεί σε επτά χρώματα, τα οποία είτε θα βασίζονται στα πέντε υπάρχοντα χρώματα της στάνταρ σειράς iPhone 15 είτε θα παρουσιάζονται με νέο φινίρισμα, σύμφωνα με μια νέα φήμη από την Κίνα. Σύμφωνα με τον leaker που βρίσκεται στο Weibo, με το ψευδώνυμο Fixed focus digital, το επερχόμενο μεγαλύτερο μοντέλο iPhone 16 Plus με οθόνη 6.7 ιντσών θα διατίθεται στα ακόλουθα χρώματα, σε σύγκριση με τα χρώματα που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή για το iPhone 15 Plus. Ο leaker δεν παρείχε περαιτέρω πληροφορίες πέρα από το όνομα του μοντέλου, επομένως δεν είναι σαφές αν τα προτεινόμενα χρώματα θα είναι αποκλειστικά για το iPhone 16 Plus ή αν θα είναι διαθέσιμα και για το κανονικό μοντέλο iPhone 16. Δεδομένου ότι τα δύο μοντέλα αναμένεται να διαφέρουν μόνο σε μέγεθος, είναι πιθανότερο το δεύτερο.

Αυτή είναι η πρώτη φήμη που λαμβάνουμε για τα πιθανά χρώματα των στάνταρ μοντέλων iPhone 16 και ο leaker δεν έχει αποδείξει την ακρίβειά του σε προηγούμενες διαρροές, οπότε τα χρώματα που αναφέρθηκαν περιμένουν επιβεβαίωση από άλλες πηγές πριν θεωρηθούν σωστά.

Όσο για τα μοντέλα iPhone 16 Pro, οι φήμες υποδηλώνουν ότι μπορεί να εμφανιστούν σε νέα χρώματα “space black” και “rose” από τιτάνιο. Το χρώμα Blue Titanium, το οποίο είναι διαθέσιμο στα μοντέλα iPhone 15 Pro, φαίνεται ότι θα αποσυρθεί από τη σειρά iPhone 16 Pro υπέρ του νέου χρώματος rose. Επιπλέον, το “space black”, το οποίο λέγεται ότι είναι παρόμοιο με το χρώμα του iPhone 14 Pro με το ίδιο όνομα, θα αντικαταστήσει το Black Titanium.

Τα χρώματα Natural και White Titanium επίσης φημολογούνται ότι θα διαφέρουν ελαφρώς στα μοντέλα iPhone 16 Pro. Το Natural Titanium λέγεται ότι θα επιστρέψει, αλλά με πιο γκρίζο τόνο. Ενώ το White Titanium θα φαίνεται πιο σαν “ασημί λευκό”, το οποίο λέγεται επίσης ότι είναι παρόμοιο με την ασημένια έκδοση του iPhone 14 Pro.

Η σειρά iPhone 16 αναμένεται να ανακοινωθεί το φθινόπωρο.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME