Αποκαλύφθηκε η Νέα Σειρά iPhone 16: Μεγαλύτερες Οθόνες και Εντυπωσιακές Αλλαγές στον Σχεδιασμό

Η Apple ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει και πάλι την τεχνολογική κοινότητα με την κυκλοφορία της νέας σειράς iPhone 16, παρουσιάζοντας σημαντικές αναβαθμίσεις και αλλαγές στον σχεδιασμό των συσκευών. Μια πρόσφατη εικόνα των dummy μονάδων, δημοσιευμένη στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης X, αποκαλύπτει τα σχεδιαστικά στοιχεία ολόκληρης της σειράς.

Παρά το γεγονός ότι τα νέα μοντέλα φαίνεται να διατηρούν τον γενικό σχεδιασμό της προηγούμενης γενιάς, η Apple φαίνεται να έχει κάνει αρκετές αλλαγές που επηρεάζουν την εμφάνιση και την αίσθηση των τηλεφώνων στο χέρι του χρήστη. Ένα από τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά είναι η αύξηση του μεγέθους των οθονών στα μοντέλα Pro. Συγκεκριμένα, το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει οθόνη 6,3 ιντσών, ενώ το iPhone 16 Pro Max μπορεί να φτάσει τις 6,9 ίντσες. Τα μη Pro μοντέλα θα διατηρήσουν τα υφιστάμενα μεγέθη οθονών, με το iPhone 16 να παραμένει στις 6,1 ιντσών και το iPhone 16 Plus στις 6,7 ίντσες.

Η ανάρτηση του tipster Sonny Dickson επιβεβαίωσε τη φήμη που θέλει τα μοντέλα Pro να είναι αισθητά μεγαλύτερα από τα μη Pro, δίνοντας έμφαση στη διάκριση μεταξύ των δύο κατηγοριών. Επίσης, φαίνεται πως το Pro Max μοντέλο θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε μέγεθος και βάρος συγκριτικά με το iPhone 15 Pro Max.

Μία άλλη σημαντική αλλαγή που αποκαλύπτεται από τη διαρροή είναι η αφαίρεση της διαγώνια ευθυγραμμισμένης σειράς κάμερας στα βασικά μοντέλα, προς όφελος ενός κατακόρυφου συστήματος. Αυτή η αλλαγή φαίνεται να υποστηρίζει τη λήψη spatial βίντεο, ενώ η μονάδα φλας μεταφέρεται εκτός του camera bump.

Αν και η διαρροή δεν αποκαλύπτει άλλες φημολογούμενες αλλαγές, υπάρχουν ενδείξεις για την προσθήκη ενός Action Button στα iPhone 16 και 16 Plus, καθώς και ενός Capture Button που εστιάζεται στη λειτουργικότητα της κάμερας. Οι καινοτομίες αυτές αναμένεται να ενισχύσουν περαιτέρω την ευελιξία και τη διαδραστικότητα των συσκευών, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες αλληλεπίδρασης με τις εφαρμογές και το περιεχόμενο.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME