Πώς να απενεργοποιήσετε την λειτουργία Επείγον SOS στα iPhone 15

λειτουργία Επείγον SOS

Η απενεργοποίηση της λειτουργίας Επείγον SOS στα iPhone 15 είναι μια απλή διαδικασία, αρκεί να γνωρίζετε πού να ψάξετε.

Ακολουθούν τα βήματα για να απενεργοποιήσετε την λειτουργία SOS στο iPhone 15:

  1. Στο iPhone σας, ανοίξτε τις “Ρυθμίσεις”.
  2. Επιλέξτε “Επείγον SOS”.
  3. Απενεργοποιήστε τις επιλογές “Κλήση με κράτημα και απελευθέρωση”, “Κλήση με 5 πατήματα κουμπιού” και “Κλήση μετά από σοβαρό ατύχημα” για να απενεργοποιήσετε την Επείγουσα SOS.
Ρυθμίσεις απενεργοποιήσης της λειτουργίας SOS σε ένα iPhone

Πώς να Απενεργοποιήσετε την λειτουργία SOS σε ένα iPhone 15 Όταν Έχει Κολλήσει

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι, μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία SOS, είναι δύσκολο να απενεργοποιηθεί. Ευτυχώς, η απενεργοποίησή της είναι συνήθως αρκετά απλή και συχνά οφείλεται σε προβλήματα σήματος με το δίκτυό σας ή απλώς σφάλμα.

Ακολουθούν μερικές μέθοδοι για να μπορέσετε να απενεργοποιήσετε την λειτουργία SOS στο iPhone σας:
  • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία πτήσης. Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε ξανά τη λειτουργία πτήσης για να επαναφέρετε την λειτουργία. Σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος του Κέντρου Ελέγχου και στη συνέχεια πατήστε δύο φορές το εικονίδιο του αεροπλάνου.
  • Απενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά τα δεδομένα για να επαναφέρετε τη λειτουργία. Για να το κάνετε αυτό, σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος του Κέντρου Ελέγχου και πατήστε δύο φορές το εικονίδιο της κεραίας.
  • Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας. Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου είναι μια παραδοσιακή λύση για πολλά προβλήματα, αλλά δοκιμάστε να το ανοίξετε και να το κλείσετε ξανά. Αυτό συχνά διορθώνει πολλά κοινά προβλήματα.
  • Επικοινωνήστε με την υποστήριξη της Apple. Εάν το τηλέφωνό σας δεν βγαίνει από τη λειτουργία SOS, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τη συσκευή. Ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Apple, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει περαιτέρω.
Λόγοι για να Απενεργοποιήσετε την SOS

Η λειτουργία SOS είναι χρήσιμη, αλλά μερικές φορές, είναι καλύτερο και ασφαλέστερο για εσάς να την απενεργοποιήσετε.

Ορίστε μερικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να την απενεργοποιήσετε περιστασιακά:

  • Ψευδείς συναγερμοί από παιδιά. Μια σειρά από γρήγορα πατήματα κουμπιών θα ενεργοποιήσει την λειτουργία SOS, και σίγουρα δεν θέλετε να συμβεί αυτό. Απενεργοποιήστε τη ρύθμιση για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις.
  • Στενές τσέπες. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά αν βάλετε το iPhone στην τσέπη και έχετε στενές τσέπες, είναι ενδεχομένως εύκολο να ενεργοποιήσετε την επείγουσα SOS καθώς περπατάτε, κάθεστε ή στέκεστε.
  • Κάνετε κάτι που ενδέχεται να είναι επικίνδυνο. Οδηγείτε συγκρουόμενα στο λουνα παρκ; Αυτό μπορεί να μπερδέψει το iPhone σας και να το κάνουν να νομίζει ότι έχει συμβεί κάποιο ατύχημα. Απενεργοποιήστε την λειτουργία ώστε να μην υπάρχει τέτοια σύγχυση.
close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME