WWDC24: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο προσκήνιο

Σε λίγο περισσότερο από μία βδομάδα, η Apple θα ανοίξει τις πόρτες του WWDC24, φέρνοντας στο προσκήνιο το μέλλον των λειτουργικών συστημάτων της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η εταιρεία, η εκδήλωση θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στην τεχνητή νοημοσύνη (AI), η οποία αναμένεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο iOS 18, όπως φημολογείται εδώ και καιρό.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα την Δευτέρα 10 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει την αποκάλυψη των νέων εκδόσεων των λειτουργικών συστημάτων:

  • iOS 18: για iPhone
  • iPadOS 18: για iPad
  • macOS 15: για Mac
  • watchOS 15: για Apple Watch
  • visionOS 2: για Apple Vision Pro

Εκτός από τις ανακοινώσεις των βασικών updates, η Apple θα δώσει και πληροφορίες για το πότε θα είναι διαθέσιμα τα εργαλεία ανάπτυξης στους προγραμματιστές, ώστε να μπορέσουν να προσαρμόσουν τις εφαρμογές τους.

Η παρουσίαση θα είναι ζωντανά διαθέσιμη μέσω του Apple.com, του YouTube channel της Apple, αλλά και του Apple TV, στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που θα ακολουθήσει το WWDC24, οι προγραμματιστές θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με ειδικούς της Apple, για να εμβαθύνουν στα νέα χαρακτηριστικά των iOS 18, iPadOS 18, macOS 15, WatchOS 15 και visionOS 2.

Η εστίαση στην τεχνητή νοημοσύνη στο WWDC24 σηματοδοτεί μια σημαντική στροφή για την Apple, η οποία επενδύει ολοένα και περισσότερο σε αυτόν τον τομέα. Αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε πώς το AI θα ενσωματωθεί στα νέα λειτουργικά συστήματα και πώς θα βελτιώσει την εμπειρία χρήσης για τους χρήστες της Apple.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME