Το Apple Intelligence παρουσιάστηκε από την Apple κατά τη διάρκεια του WWDC Keynote

Κατά τη διάρκεια του πολυαναμενόμενου WWDC Keynote, η Apple αποκάλυψε το νέο της έργο, το Apple Intelligence, το οποίο θα αναβαθμίσει δραστικά τις δυνατότητες των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, μεταξύ άλλων συσκευών. Το Apple Intelligence, το οποίο αποτελεί μέρος του iOS 18, θα είναι διαθέσιμο στα iPhone, iPad και Mac, προσφέροντας στους χρήστες μια σειρά από καινοτόμες λειτουργίες βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Νέες Λειτουργίες για το iOS 18

Το iOS 18, με το Apple Intelligence, υπόσχεται να φέρει τα iPhone σε ένα νέο επίπεδο δυνατοτήτων. Οι χρήστες θα μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά από νέες λειτουργίες που καθιστούν τη χρήση του iPhone πιο ευέλικτη και ισχυρή. Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές λειτουργίες περιλαμβάνουν:

  • Αλλαγή Τόνου στο Email: Με ένα πάτημα, μπορείτε να αλλάξετε τον τόνο του email σας ώστε να ακούγεται πιο επαγγελματικό, φιλικό ή συνοπτικό. Επίσης, το Apple Intelligence μπορεί να διορθώσει το email σας για γραμματικά λάθη και άλλα θέματα.
  • Δημιουργία TLDR: Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σύντομη περίληψη των βασικών σημείων της επιστολής σας, κάνοντας την ανάγνωση των emails πιο γρήγορη και εύκολη.
  • Ειδοποιήσεις Προτεραιότητας: Η δυνατότητα αυτή χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να τοποθετεί τις πιο σημαντικές προσωπικές σας ειδοποιήσεις στην κορυφή της στοίβας.

Genmoji και Image Playground

Η Apple παρουσίασε επίσης το Genmoji, μια νέα μηχανή δημιουργίας emoji. Μπορείτε να δημιουργήσετε emojis βασισμένα σε περιγραφές όπως “Squirrel DJ”. Το Image Playground σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες εικόνες ξεκινώντας από μια λέξη, όπως “Rooftop”, και να προσθέσετε περιγραφικές λέξεις για να καθορίσετε το στυλ της εικόνας (κινούμενα σχέδια, σκίτσο ή εικονογράφηση). Το Apple Intelligence μπορεί επίσης να αναγνωρίσει άτομα στη συλλογή φωτογραφιών σας και να δημιουργήσει εικόνες για ειδικές περιστάσεις όπως γενέθλια ή επετείους.

Image Wand και Siri

Το Image Wand είναι μια άλλη καινοτόμα λειτουργία που μετατρέπει ένα πρόχειρο σκίτσο σε προσεγμένη εικόνα χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη. Επίσης, το Siri έχει αναβαθμιστεί σημαντικά. Η Apple δηλώνει ότι η νέα Siri, χάρη στη φυσική γλώσσα, καταλαβαίνει τι εννοείτε ακόμα κι αν μπερδευτείτε σε μια λέξη, και θυμάται προηγούμενες συνομιλίες για να παρέχει πιο ακριβείς απαντήσεις.

Με τη λειτουργία Personal Context, η Siri μπορεί να διαβάσει τα emails, τα μηνύματα, τις εφαρμογές ημερολογίου και τις φωτογραφίες σας για να σας βοηθήσει να απαντήσετε σε ερωτήσεις. Για παράδειγμα, αν ρωτήσετε “Τι ώρα προσγειώνεται η πτήση της μαμάς μου;”, η Siri μπορεί να βρει τις πληροφορίες πτήσης σε ένα email και να σας τις στείλει σε μια ειδοποίηση. Το Apple Intelligence φαίνεται να προσφέρει εξαιρετικά ισχυρά εργαλεία που θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινή χρήση των συσκευών Apple. Με την εισαγωγή αυτών των λειτουργιών, η Apple συνεχίζει να πρωτοπορεί στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης και της τεχνολογίας, καθιστώντας τα προϊόντα της πιο χρήσιμα και προσιτά στους χρήστες.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME