Το iPhone 16 Pro Φέρνει την Τεχνητή Νοημοσύνη σε Νέα Ύψη

Κατά τη διάρκεια του WWDC, η Apple ανακοίνωσε μια σειρά νέων εργαλείων με το όνομα Apple Intelligence, τα οποία θα παρέχουν machine learning για τη σύνδεση όλων των εφαρμογών iPhone με τη δυνατότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους και έτσι να κάνουν το Siri πιο έξυπνο. Αυτές οι καινοτομίες δείχνουν ότι το iPhone 16 Pro, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, θα είναι το πιο προηγμένο μοντέλο της Apple όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη.

Tα πιο αξιοπρόσεκτα leaks

Οι νέες λειτουργίες με το Apple Intelligence μαζί με το νέο hardware μπορούν να κάνουν το επόμενο τηλέφωνο της εταιρείας πιο επαναστατικό από τα προηγούμενα. Οι διαρροές του Ιουνίου αποκάλυψαν τις πλήρεις διαστάσεις, ακόμη και τις μεγαλύτερες του iPhone 16 Pro και της έκδοσης Max. Κανονικά, οι πιο αξιόπιστες διαρροές τείνουν να γίνονται μήνες πριν από την κυκλοφορία, οπότε αυτές φαίνεται να είναι οι οριστικές.

Σχεδίαση και οθόνη iPhone 16 Pro

Η διαρροή σχετικά με το μέγεθος αυτού του μοντέλου υποδηλώνει ότι θα είναι ακόμη μεγαλύτερο για να χωρέσει τις νέες κάμερες περισκοπίου που μπορείτε να δείτε στο iPhone 15 Pro Max. Επομένως, ένα μέγεθος μεταξύ 6,3 και 6,9 ιντσών, όπως αποκάλυψε ο αξιόπιστος tipster Sonny Dickson. Το καλύτερο μέρος σε αυτή την περίπτωση θα ήταν η μπαταρία, η οποία θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι η έκδοση Pro έχει μερικά λεπτότερα πλαίσια και μια νέα οθόνη OLED με τεχνολογία μικροφακών για τη βελτίωση της κατανάλωσης ενέργειας και της φωτεινότητας.

Συνήθης ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Apple συνηθίζει να παρουσιάζει τη νέα της σειρά τις δύο πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου. Το λανσάρισμα γίνεται συνήθως Τρίτη ή Τετάρτη, αλλά είναι συνήθως διαθέσιμο από την προηγούμενη Παρασκευή. Έτσι, θα μπορούσε να είναι στις 2-3 Σεπτεμβρίου ή στις 13-14 Σεπτεμβρίου του ίδιου μήνα.

Τεχνικές προδιαγραφές iPhone 16 Pro

Οι τελευταίες διαρροές αποκάλυψαν ότι ενώ το iPhone 16 θα λειτουργούσε με το τσιπ A18, η υψηλότερη έκδοση θα είχε ένα τσιπ A18 Pro που θα είχε περισσότερους πυρήνες και έναν βελτιωμένο νευρωνικό κινητήρα για μεγαλύτερο αριθμό λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης.

Βελτιωμένη κάμερα για τη νέα σειρά

Σύμφωνα με ένα note του Jeff Pu, το iPhone 16 Pro θα αποκτήσει ultrawide κάμερα 48 MP, ένα άλμα σε σχέση με την προηγούμενη 12 MP στο iPhone 15 Pro. Τόσο το iPhone 16 Pro όσο και το iPhone 16 Pro Max θα μπορούσαν επίσης να έχουν τηλεφακό έως και 12x.

Η αναμενόμενη κυκλοφορία του iPhone 16 Pro αναμένεται να φέρει επανάσταση στην αγορά των smartphone με τις νέες του δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, βελτιωμένες κάμερες και καινοτόμο σχεδιασμό. Με το Apple Intelligence, η Apple δείχνει τη δέσμευσή της να φέρει στους χρήστες της την πιο προηγμένη τεχνολογία, δημιουργώντας μια πιο έξυπνη και συνδεδεμένη εμπειρία χρήσης.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME