Apple AirPods: Φήμες για Ενσωματωμένες Κάμερες

Apple AirPods: Φήμες για Ενσωματωμένες Κάμερες

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει την εισαγωγή καμερών στα AirPods, με σκοπό την μαζική παραγωγή ανανεωμένων ακουστικών με ενσωματωμένες κάμερες υπέρυθρης ακτινοβολίας έως το 2026.

Οι πληροφορίες προέρχονται από μια νέα έκθεση του αξιόπιστου αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo. Οι κάμερες θα μπορούσαν να ενισχύσουν τα τρέχοντα και μελλοντικά ακουστικά επαυξημένης πραγματικότητας της Apple με βελτιωμένες δυνατότητες χωρικού ήχου. Σύμφωνα με τον αναλυτή, η συνδυαστική χρήση αυτών των αναβαθμισμένων AirPods με το Vision Pro θα μπορούσε να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία χωρικής υπολογιστικής της Apple. Για παράδειγμα, «αν οι χρήστες γυρίσουν το κεφάλι τους προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, η πηγή ήχου μπορεί να τονιστεί προς εκείνη την κατεύθυνση», εξήγησε ο Kuo.

Οι υπέρυθρες κάμερες θα μπορούσαν επίσης να προσφέρουν δυνατότητες χειρισμού μέσω χειρονομιών στον αέρα, παρόμοιες με τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου FaceID της Apple. Αυτό θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες να ελέγχουν τα AirPods με χειρονομίες, προσθέτοντας μια νέα διάσταση στην αλληλεπίδραση με τη συσκευή.

Επιπλέον, υπάρχει συζήτηση για AirPods με δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας, αν και η Apple δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει τέτοια λειτουργικότητα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME