Η Apple Ξεκινά την Εργασία στο iOS 19 για το Επόμενο Έτος

Η Apple Ξεκινά την Εργασία στο iOS 19 για το Επόμενο Έτος

Η Apple έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του iOS 19, παρόλο που η κυκλοφορία του iOS 18 απέχει ακόμα περίπου δυόμισι μήνες. Το iOS 18 θα φέρει νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Επί του παρόντος, όσοι επιθυμούν μπορούν να εγκαταστήσουν το iOS 18 beta 2, αν και είναι ασταθές και μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής. Παρ’ όλα αυτά, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες λειτουργίες νωρίτερα.

Ενώ οι χρήστες iPhone ανυπομονούν για το iOS 18, ο αναλυτής του Bloomberg, Mark Gurman, έγραψε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο του, Power Up, ότι η Apple εργάζεται ήδη στο iOS 19, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2025. Σύμφωνα με τον Gurman, η εσωτερική κωδική ονομασία για το επόμενο λειτουργικό σύστημα του iPhone είναι “Luck” (Τύχη), το οποίο ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή για το λογισμικό που οδηγεί το πιο σημαντικό προϊόν της εταιρείας.

Άλλο λογισμικό που αναπτύσσεται για το 2025 και οι εσωτερικές τους κωδικές ονομασίες περιλαμβάνουν το macOS 16 (“Cheer”), το watchOS 12 (“Nepali”) και το visionOS 3 (“Discovery”). Η Apple εργάζεται σε λογισμικό που δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι το επόμενο έτος, καθώς η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης των ανανεωμένων συσκευών της για το επόμενο έτος και χρειάζεται το νέο λογισμικό για να λειτουργήσουν αυτές.

Αυτός δεν είναι ένας επιταχυνόμενος προγραμματισμός για την Apple, αλλά ακολουθεί το συνηθισμένο της χρονοδιάγραμμα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME