Ενσύρματη φόρτιση 40W και ασύρματη MagSafe 20W για τα iPhone 16 Pro

Ενσύρματη φόρτιση 40W και ασύρματη MagSafe 20W για τα iPhone 16 Pro

Οι τελευταίες φήμες από την Κίνα υποστηρίζουν ότι τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα έχουν βελτιώσεις στην τεχνολογία φόρτισης.

Ενώ τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max μπορούν να φτάσουν μέχρι 27W μέσω καλωδίου και 15W μέσω ασύρματης φόρτισης MagSafe, τα φετινά μοντέλα αναμένεται να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max λέγεται ότι θα υποστηρίζουν ενσύρματη φόρτιση 40W και ασύρματη φόρτιση MagSafe 20W. Αυτά τα ποσοστά αντιπροσωπεύουν τις μέγιστες ταχύτητες φόρτισης, οι οποίες δεν θα επιτυγχάνονται για μεγάλα χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Αναμένουμε να δούμε πώς αυτή η αύξηση θα επηρεάσει τον πραγματικό χρόνο φόρτισης, καθώς αυτό είναι που ενδιαφέρει περισσότερο τους χρήστες. Αν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές, θα πρόκειται για μια αξιόλογη βελτίωση, αν και παραμένει αρκετά πίσω από τις κορυφαίες ταχύτητες 120W ενσύρματα και 50W ασύρματα των κινέζικων εταιρειών. Από την άλλη πλευρά, η πηγή της φήμης υποστηρίζει ότι αυτή η αύξηση στη φόρτιση θα εξισορροπήσει τις επερχόμενες αυξήσεις στη χωρητικότητα της μπαταρίας των iPhone 16 Pro και Pro Max. Η Apple επιδιώκει να διασφαλίσει ότι τα νέα μοντέλα θα φορτίζουν τουλάχιστον τόσο γρήγορα όσο οι προκάτοχοί τους, παρά τις μεγαλύτερες μπαταρίες που θα περιλαμβάνουν.

Μια φήμη πριν από περίπου ένα χρόνο υποστήριζε ήδη ότι τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα λάμβαναν αυτές τις βελτιώσεις στη φόρτιση και ότι θα χρησιμοποιούσαν επίσης τεχνολογία stacked battery, η οποία επιτρέπει υψηλότερες χωρητικότητες και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max πρόκειται να παρουσιαστούν από την Apple τον Σεπτέμβριο, μαζί με τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME