Apple Weather σε iPhone, iPad και Mac: Αποκαλύφθηκαν Λεπτομέρειες για Νέες Χρήσιμες Αλλαγές

Apple Weather σε iPhone, iPad και Mac: Αποκαλύφθηκαν Λεπτομέρειες για Νέες Χρήσιμες Αλλαγές

Στο πλαίσιο των αναβαθμίσεων που εισάγει με το iOS 18, η Apple προσθέτει δύο νέα χαρακτηριστικά στην ενσωματωμένη εφαρμογή Καιρού.

Η πρώτη αναβάθμιση αφορά την εμφάνιση της πραγματικής θερμοκρασίας και της θερμοκρασίας “Αισθάνεται σαν”. Αυτή η δεύτερη τιμή παρέχει στους χρήστες μια πιο ακριβή εικόνα της αίσθησης του καιρού, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η υγρασία, οι ταχύτητες του ανέμου και η ηλιοφάνεια.

Με το iOS 18, η εφαρμογή Καιρός θα εμφανίζει τόσο την πραγματική θερμοκρασία όσο και τη θερμοκρασία “Αισθάνεται σαν” στην κορυφή της οθόνης. Η τρέχουσα θερμοκρασία θα εμφανίζεται με μεγάλους αριθμούς, ενώ η θερμοκρασία “Αισθάνεται σαν” θα εμφανίζεται ακριβώς από κάτω με μικρότερη γραμματοσειρά και διαφορετικό χρώμα. Η διαφορά αυτή θα είναι εμφανής όταν η διαφορά μεταξύ των δύο τιμών είναι σημαντική. Αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, η θερμοκρασία “Αισθάνεται σαν” δεν θα εμφανίζεται.

Η δεύτερη αναβάθμιση αφορά την ενσωμάτωση της εφαρμογής Καιρού με την εφαρμογή Επαφές. Όπως η εφαρμογή Χάρτες της Apple χρησιμοποιεί τις διευθύνσεις του σπιτιού και της εργασίας από την κάρτα επαφής για εύκολη πλοήγηση, έτσι και η εφαρμογή Καιρός θα προσθέτει αυτόματα αυτές τις διευθύνσεις στις τοποθεσίες που παρακολουθούνται. Αυτές οι αλλαγές θα είναι διαθέσιμες όχι μόνο στην εφαρμογή Καιρός του iPhone με το iOS 18, αλλά και στην εφαρμογή Καιρός στο iPad με το iPadOS 18, καθώς και στο Mac με την επερχόμενη ενημέρωση macOS 15 Sequoia.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME