Σοβαρά προβλήματα με το iPadOS 18 στα iPad – Η Apple απέσυρε την ενημέρωση

Σοβαρά προβλήματα με το iPadOS 18 στα iPad – Η Apple απέσυρε την ενημέρωση

Η Apple διέθεσε το iPadOS 18 στους χρήστες iPad, με στόχο να φέρει νέες λειτουργίες και αναβαθμίσεις στις συσκευές τους. Ωστόσο, η κυκλοφορία της ενημέρωσης δεν εξελίχθηκε ομαλά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να την αποσύρει.

Πολλοί χρήστες ανέφεραν σοβαρά προβλήματα μετά την αναβάθμιση των iPad Pro με επεξεργαστή M4, καθώς οι συσκευές σταμάτησαν να λειτουργούν και δεν μπορούσαν να ενεργοποιηθούν. Η Apple αποφάσισε να διακόψει τα «OTA» updates στα iPad, ενώ απέσυρε και τα IPSW αρχεία, που χρησιμοποιούνται για την επαναφορά των συσκευών.

Στο Reddit, υπήρξαν πολλές αναφορές για προβλήματα με την έκδοση iPadOS 18, με αρκετούς χρήστες να παρατηρούν ότι τα iPad τους «έσβησαν» τελείως μετά την ενημέρωση. Ένας χρήστης μάλιστα ανέφερε ότι η συσκευή του δεν μπορούσε να ενεργοποιηθεί ή να επανέλθει μέσω υπολογιστή, αφήνοντάς την ουσιαστικά άχρηστη.

Συνεπώς, συνιστάται να μην προχωρήσετε στην αναβάθμιση του iPad σας προς το παρόν, ειδικά αν διαθέτετε iPad Pro με επεξεργαστή M4. Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα μια διορθωτική ενημέρωση για να αντιμετωπίσει το ζήτημα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME