Νέες φήμες θέλουν την Apple να προχωρά σε έκδοση iPad mini 6

Επισκευή iPad από τους TheFixers

Η Apple μέσα από ερωτηματολόγιο που έστειλε στους καταναλωτές της σχετικά με τα διαθέσιμα μοντέλα της, φαίνεται να δίνει έδαφος στις εικασίες και τις φήμες που έχουν δημοσιευθεί για το νέο σχεδιασμό iPad mini 6. Η εταιρεία συμπεριέλαβε στο ερωτηματολόγιο ερωτήσεις σχετικές με το μέγεθος της οθόνης του τωρινού μοντέλου, όπως και με το iPadOS.

Η Apple ενδιαφέρεται για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι χρήστες το μέγεθος της οθόνης του iPad mini, αν τη θεωρούν μεγάλη ή μικρή, ή είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του iPad, συνολικά.

Tο ερωτηματολόγιο περιλάμβανε ερωτήσεις σχετικά με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές ή tablets τα οποία πιθανά χρησιμοποιούν οι καταναλωτές, ακόμα και από διαφορετικούς κατασκευαστές, όπως η Samsung, η Amazon, αλλά και ποιο smartwatch προτιμούν. Η εταιρεία επίσης εστίασε και σε ποια άλλα αξεσουάρ χρησιμοποιούν οι καταναλωτές με το iPad mini, καθώς και εάν τις εφαρμογές τις χρησιμοποιούν σε κάθετη ή οριζόντια διάταξη.

Η εταιρεία συνηθίζει τη συγκεκριμένη πρακτική με τα ερωτηματολόγια στους καταναλωτές της, με τις ερωτήσεις να βρίσκονται σε ένα ευρύ φάσμα από πολύ γενικές πληροφορίες, έως των πολύ εξειδικευμένες και χρήσιμες για τη στρατηγική της εταιρείας.

Οι φήμες, ωστόσο, αναφέρουν ότι η Apple έχει στα σχέδιά της να πραγματοποιήσει μεγάλες αλλαγές στο iPad mini εντός του έτους, δίνοντάς του ένα νέο Α15 επεξεργαστή και ανανεώνοντας το σχεδιασμό του, γεγονός που θα του προσφέρει εμφάνιση κοντά σε αυτή των iPad Air και M1 iPad Pro.

Για όλα τα νέα της Apple, αλλά και ολόκληρου του κόσμου της τεχνολογίας, επισκεφθείτε το blog των TheFixers. Φροντίζουμε να σας προσφέρουμε καθημερινά άμεση, γρήγορη και έγκυρη πληροφόρηση.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME