Επισκευή Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

Επισκευή
Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

Εύκολα Γρήγορα Οικονομικά

We are THE FIXERS® Εδώ, Όλα Φτιάχνονται!

Συχνές ερωτήσεις

Παρουσιάζει βλάβη το Samsung Galaxy S6 Edge (SMG925F) μου, πού μπορώ να το επιδιορθώσω;

Η ομάδα των THEFIXERS έχει καθιερωθεί ως η πλέον έμπειρη και αξιόπιστη ομάδα για να εμπιστευθείτε την επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) σας. Εδώ, Όλα Φτιάχνονται! εύκολα, με εγγύηση ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή σχεδόν κάθε βλάβης του Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F), όπως επισκευή οθόνης Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F), αλλαγή-αντικατάσταση οθόνης Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F), επισκευή ακουστικού Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F), αλλαγή ακουστικού Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F), επισκευή υποδοχής φόρτισης Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F), κ.λπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Ελάτε στα καταστήματα των TheFixers σήμερα

 

Ποια είναι η διάρκεια της διαδικασίας επισκευής του Samsung Galaxy S6 Edge (SMG925F) μου;

Ο χρόνος επισκευής επηρεάζεται από το είδος της βλάβης που έχει το Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F). Η επισκευή γίνεται την ίδια στιγμή, ενώ είστε παρόντες, σε ένα υπερσύγχρονο τεχνικό κέντρο, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο με ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Για μια αντικατάσταση μπαταρίας συνήθως χρειάζονται λίγα λεπτά, ενώ για μία αντικατάσταση οθόνης, 1-2 ώρες.

Τι κόστος έχει η επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge (SMG925F) μου;

Τα έμπειρα μέλη της ομάδας των THEFIXERS θα εξετάσουν το Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) και θα σας ενημερώσουν την ίδια στιγμή για το κόστος επισκευής.

Δεσμευόμαστε για εγγύηση χαμηλότερης τιμής κάθε επισκευής Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F). Εάν, κατόπιν επισκευής της συσκευή σας στους THEFIXERS, βρείτε πιο οικονομικά την ίδια και όχι υποδεέστερη ποιότητα ανταλλακτικών, σας επιστρέφουμε τη διαφορά στο τριπλάσιο.

Πόσο εξειδικευμένη είναι η ομάδα σας στην επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge (SMG925F);

Στα υπερσύγχρονα εργαστήρια των THEFIXERS, έχουν επισκευαστεί χιλιάδες συσκευές Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) (από την πιο απλή βλάβη μέχρι την πιο σύνθετη). Το ποσοστό ικανοποίησης των πελατών μας αγγίζει το 99.1%, γεγονός που εγγυάται την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών επισκευής Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) που διαθέτουμε, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τις περισσότερες από τις επισκευές των τεχνικών μας.

 

Επισκευή σε όλα τα Samsung Galaxy S6 Edge αξιόπιστα, άμεσα και στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Στους THEFIXERS ειδικευόμαστε στην επισκευή όλων των Samsung Galaxy S6 Edge με OEM ανταλλακτικά και με εγγύηση καλής λειτουργίας και εφ’όρου ζωής.

Εάν το Samsung Galaxy S6 Edge σας έχει τις παρακάτω φθορές, τότε μπορεί να χρειάζεται αλλαγή-αντικατάσταση ή επισκευή:

 • ο ήχος ακούγεται πολύ χαμηλά
 • έχει παρουσιάσει στίγματα ή μελανά σημεία σε διάφορα σημεία της οθόνης
 • έχουν χαλάσει τα χρώματα της οθόνης
 • δεν ανάβει-δε φορτίζει
 • έχει μειωθεί αισθητά η διάρκεια της μπαταρίας
 • ο ήχος ακούγεται παραμορφωμένος

Οικονομία

 • Εγγύηση χαμηλότερης τιμής για επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge
 • Έκπτωση έως και 80% για 2 επισκευές και άνω
 • Δωρεάν τεχνικός έλεγχος & διάγνωση για την επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge
 • Δωρεάν παραλαβή & παράδοση για όλη την Αττική για επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge

Αξιοπιστία

 • Εξοπλισμός υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας για την επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge
 • Μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά ΟΕΜ για την επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge
 • Εγγύηση καλής λειτουργίας έως και εφ’ όρου ζωής για την επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge

Ταχύτητα

 • Εξοπλισμός υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας για την επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge
 • Εξειδικευμένοι τεχνικοί & μηχανικοί με μεγάλη εμπειρία για την επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge
 • Επισκευή επιτόπου για Samsung Galaxy S6 Edge, μπροστά στα μάτια σας.

Authorised Service Samsung Galaxy S6 Edge/Εξουσιοδοτημένο service Samsung Galaxy S6 Edge

Επισκευές εντός και εκτός εγγύησης Samsung Galaxy S6 Edge

Οι THEFIXERS είναι η πλέον αξιόπιστη και υπεύθυνη ομάδα επισκευών για τα Samsung Galaxy S6 Edge.

Είμαστε εδώ για να υποδεικνύουμε τον ορθότερο τρόπο αντιμετώπισης κάθε προβλήματος του Samsung Galaxy S6 Edge σας και να δίνουμε λύσεις, τόσο για το διάστημα που ισχύει η εγγύησή του, όσο και για μετά τη λήξη της διάρκειας εγγύησης.​

Έχετε απορίες ή ερωτήσεις για την επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας θα βρει άμεση λύση στο θέμα που αντιμετωπίζει το Samsung Galaxy S6 Edge και θα προχωρήσει σε επισκευή του, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Στους THEFIXERS ειδικευόμαστε σε όλες τις βλάβες των Samsung Galaxy S6 Edge όπως:

Ελάτε σήμερα ή επικοινωνήστε με το δίκτυο καταστημάτων των THEFIXERS για την επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge.

Επισκευή Samsung Galaxy S6 Edge στα Βόρεια Προάστεια

Επισκευή Samsung Galaxy S6 Edge στην Αθήνα, Κέντρο

Επισκευή Samsung Galaxy S6 Edge στα Νότια Προάστεια

Επισκευή Samsung Galaxy S6 Edge στα Ανατολικά Προάστεια.

Επισκευή Samsung Galaxy S6 Edge στα Δυτικά Προάστεια και Πειραιά

 

Με τα καταστήματα μας μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη για την επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge σε χαμηλές τιμές.

Εξειδικευόμαστε στην επισκευή σχεδόν όλων των βλαβών του Samsung Galaxy S6 Edge όπως επισκευή οθόνης Samsung Galaxy S6 Edge, αλλαγή-αντικατάσταση οθόνης Samsung Galaxy S6 Edge, επισκευή ακουστικού Samsung Galaxy S6 Edge, αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S6 Edge, επισκευή βρεγμένης συσκευής Samsung Galaxy S6 Edge, επισκευή υποδοχής φόρτισης Samsung Galaxy S6 Edge, κλπ.

Με ποσοστό ευχαριστημένων πελατών 99,1% και έχοντας επισκευάσει χιλιάδες Samsung Galaxy S6 Edge οι THEFIXERS, αποτελούν την πιο αξιόπιστη επιλογή σας για την επισκευή του Samsung Galaxy S6 Edge σας. Επίσης εάν το Samsung Galaxy S6 Edge σας έχει πολλαπλές βλάβες τότε σας παρέχουμε έκπτωση έως 80% στη δεύτερη ή τρίτη επισκευή (για 2 επισκευές και πάνω.)

Επίσης σας προσφέρουμε για κάθε επισκευή Samsung Galaxy S6 Edge εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Εάν, αφού επισκευάσετε τη συσκευή σας Samsung Galaxy S6 Edge στους THEFIXERS, βρείτε αλλού χαμηλότερη τιμή για την ίδια και όχι υποδεέστερη ποιότητα ανταλλακτικού, σας επιστρέφουμε τη διαφορά στο τριπλάσιο.

Επίσης εάν το Samsung Galaxy S6 Edge σας έχει πολλαπλές βλάβες τότε σας παρέχουμε έκπτωση έως 80% στη δεύτερη επισκευή (για 2 επισκευές και πάνω.)

Βράχηκε το iPhone; Ράγισε η οθόνη του Tablet; Έπεσε κάτω το Laptop; Χάλασε το Smartphone; Το iMac τρέχει αργά; Χάσατε όλα τα δεδομένα από το PC; Υπάρχουν στιγμές, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια…

Στους FIXERS ειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών, iPhone και Smartphone, και στο service Laptop, MacBook, iMac, Tablet, iPod και PC. Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό θα βρει άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για κάθε σας ανάγκη και κάθε στιλ, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, ποιοτικές refurbished συσκευές αλλα και εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρηση και το σπίτι..