Επισκευή Samsung Galaxy S10 Plus (SM-G975F)

Επισκευή
Samsung Galaxy S10 Plus (SM-G975F)

Εύκολα Γρήγορα Οικονομικά

We are THE FIXERS® Εδώ, Όλα Φτιάχνονται!
Συχνές ερωτήσεις

Παρουσιάζει βλάβη το Samsung Galaxy S10 Plus (SMG975F) μου, πού μπορώ να το επιδιορθώσω;

Η ομάδα των THEFIXERS έχει καθιερωθεί ως η πλέον έμπειρη και αξιόπιστη ομάδα για να εμπιστευθείτε την επισκευή του Samsung Galaxy S10 Plus (SM-G975F) σας. Εδώ, Όλα Φτιάχνονται! εύκολα, με εγγύηση ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή σχεδόν κάθε βλάβης του Samsung Galaxy S10 Plus (SM-G975F), όπως επισκευή οθόνης Samsung Galaxy S10 Plus (SM-G975F), αλλαγή-αντικατάσταση οθόνης Samsung Galaxy S10 Plus (SM-G975F), επισκευή ακουστικού Samsung Galaxy S10 Plus (SM-G975F), αλλαγή ακουστικού Samsung Galaxy S10 Plus (SM-G975F), επισκευή υποδοχής φόρτισης Samsung Galaxy S10 Plus (SM-G975F), κ.λπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Ελάτε στα καταστήματα των TheFixers σήμερα

Ποια είναι η διάρκεια της διαδικασίας επισκευής του Samsung Galaxy S10 Plus (SMG975F) μου;

Ο χρόνος επισκευής επηρεάζεται από το είδος της βλάβης που έχει το Samsung Galaxy S10 Plus (SM-G975F). Η επισκευή γίνεται την ίδια στιγμή, ενώ είστε παρόντες, σε ένα υπερσύγχρονο τεχνικό κέντρο, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο με ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Για μια αντικατάσταση μπαταρίας συνήθως χρειάζονται λίγα λεπτά, ενώ για μία αντικατάσταση οθόνης, 1-2 ώρες.

Τι κόστος έχει η επισκευή του Samsung Galaxy S10 Plus (SMG975F) μου;

Τα έμπειρα μέλη της ομάδας των THEFIXERS θα εξετάσουν το Samsung Galaxy S10 Plus (SM-G975F) και θα σας ενημερώσουν την ίδια στιγμή για το κόστος επισκευής.

Δεσμευόμαστε για εγγύηση χαμηλότερης τιμής κάθε επισκευής Samsung Galaxy S10 Plus (SM-G975F). Εάν, κατόπιν επισκευής της συσκευή σας στους THEFIXERS, βρείτε πιο οικονομικά την ίδια και όχι υποδεέστερη ποιότητα ανταλλακτικών, σας επιστρέφουμε τη διαφορά στο τριπλάσιο.

Πόσο εξειδικευμένη είναι η ομάδα σας στην επισκευή του Samsung Galaxy S10 Plus (SMG975F);

Στα υπερσύγχρονα εργαστήρια των THEFIXERS, έχουν επισκευαστεί χιλιάδες συσκευές Samsung Galaxy S10 Plus (SM-G975F) (από την πιο απλή βλάβη μέχρι την πιο σύνθετη). Το ποσοστό ικανοποίησης των πελατών μας αγγίζει το 99.1%, γεγονός που εγγυάται την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών επισκευής Samsung Galaxy S10 Plus (SM-G975F) που διαθέτουμε, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τις περισσότερες από τις επισκευές των τεχνικών μας.

 

Επισκευή σε όλα τα Samsung Galaxy S10 Plus αξιόπιστα, άμεσα και στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Στους THEFIXERS ειδικευόμαστε στην επισκευή όλων των Samsung Galaxy S10 Plus με OEM ανταλλακτικά και με εγγύηση καλής λειτουργίας και εφ’όρου ζωής.

Εάν το Samsung Galaxy S10 Plus σας έχει τις παρακάτω φθορές, τότε μπορεί να χρειάζεται αλλαγή-αντικατάσταση ή επισκευή:

 • ο ήχος ακούγεται πολύ χαμηλά
 • έχει παρουσιάσει στίγματα ή μελανά σημεία σε διάφορα σημεία της οθόνης
 • έχουν χαλάσει τα χρώματα της οθόνης
 • δεν ανάβει-δε φορτίζει
 • έχει μειωθεί αισθητά η διάρκεια της μπαταρίας
 • ο ήχος ακούγεται παραμορφωμένος

Οικονομία

 • Εγγύηση χαμηλότερης τιμής για επισκευή του Samsung Galaxy S10 Plus.
 • Έκπτωση έως και 80% για 2 επισκευές και άνω.
 • Δωρεάν τεχνικός έλεγχος & διάγνωση για την επισκευή του Samsung Galaxy S10 Plus.
 • Δωρεάν παραλαβή & παράδοση για όλη την Αττική για επισκευή του Samsung Galaxy S10 Plus.

Αξιοπιστία

 • Εξοπλισμός υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας για την επισκευή του Samsung Galaxy S10 Plus.
 • Μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά ΟΕΜ για την επισκευή του Samsung Galaxy S10 Plus.
 • Εγγύηση καλής λειτουργίας έως και εφ’ όρου ζωής για την επισκευή του Samsung Galaxy S10 Plus.

Ταχύτητα

 • Εξοπλισμός υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας για την επισκευή του Samsung Galaxy S10 Plus.
 • Εξειδικευμένοι τεχνικοί & μηχανικοί με μεγάλη εμπειρία για την επισκευή του Samsung Galaxy S10 Plus.
 • Επισκευή επιτόπου για Samsung Galaxy S10 Plus, μπροστά στα μάτια σας.

Authorised Service Samsung Galaxy S10 Plus/Εξουσιοδοτημένο service Samsung Galaxy S10 Plus

Επισκευές εντός και εκτός εγγύησης Samsung Galaxy S10 Plus

Οι THEFIXERS είναι η πλέον αξιόπιστη και υπεύθυνη ομάδα επισκευών για τα Samsung Galaxy S10 Plus.

Είμαστε εδώ για να υποδεικνύουμε τον ορθότερο τρόπο αντιμετώπισης κάθε προβλήματος του Samsung Galaxy S10 Plus σας και να δίνουμε λύσεις, τόσο για το διάστημα που ισχύει η εγγύησή του, όσο και για μετά τη λήξη της διάρκειας εγγύησης.​

Έχετε απορίες ή ερωτήσεις για την επισκευή του Samsung Galaxy S10 Plus;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας θα βρει άμεση λύση στο θέμα που αντιμετωπίζει το Samsung Galaxy S10 Plus και θα προχωρήσει σε επισκευή του, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Στους THEFIXERS ειδικευόμαστε σε όλες τις βλάβες των Samsung Galaxy S10 Plus όπως:

Ελάτε σήμερα ή επικοινωνήστε με το δίκτυο καταστημάτων των THEFIXERS για την επισκευή του Samsung Galaxy S10 Plus.

Επισκευή Samsung Galaxy S10 Plus στα Βόρεια Προάστεια

Επισκευή Samsung Galaxy S10 Plus στην Αθήνα, Κέντρο

Επισκευή Samsung Galaxy S10 Plus στα Νότια Προάστεια

Επισκευή Samsung Galaxy S10 Plus στα Ανατολικά Προάστεια.

Επισκευή Samsung Galaxy S10 Plus στα Δυτικά Προάστεια και Πειραιά

 

Επισκευή του Samsung Galaxy S10 PLUS σας αξιόπιστα και με ποιοτικά ανταλλακτικά από τους εξειδικευμένους τεχνικούς των THEFIXERS.

Στα υπερσύγχρονα κέντρα επισκευής των THEFIXERS αναλαμβάνουμε την επισκευή κάθε βλάβης του Samsung Galaxy S10 PLUS όπως επισκευή οθόνης Samsung Galaxy S10 PLUS, αλλαγή-αντικατάσταση οθόνης Samsung Galaxy S10 PLUS, επισκευή ακουστικού Samsung Galaxy S10 PLUS, αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S10 PLUS, επισκευή βρεγμένης συσκευής Samsung Galaxy S10 PLUS, επισκευή υποδοχής φόρτισης Samsung Galaxy S10 PLUS, κλπ.

Οι άμεσοι χρόνοι παράδοσης, η εξειδίκευση των τεχνικών μας στην επισκευή σχεδόν κάθε βλάβης του Samsung Galaxy S10 PLUS αλλά και η εφ’ όρου ζωής εγγύηση που προσφέρουμε στις περισσότερες από τις επισκευές, μας καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη επιλογή της αγοράς για την επισκευή του Samsung Galaxy S10 PLUS σας.

Προσφέρουμε για κάθε επισκευή Samsung Galaxy S10 PLUS εγγύηση χαμηλότερης τιμής. Eάν, αφού επισκευάσετε τη συσκευή σας Samsung Galaxy S10 PLUS στους THEFIXERS, βρείτε αλλού χαμηλότερη τιμή για την ίδια και όχι υποδεέστερη ποιότητα ανταλλακτικού, σας επιστρέφουμε τη διαφορά στο τριπλάσιο.

Επίσης εάν η συσκευή σας έχει πολλαπλές βλάβες τότε σας παρέχουμε έκπτωση έως 80% στη δεύτερη επισκευή (για 2 επισκευές και πάνω.)

Ελάτε σήμερα σε ένα από τα 6 καταστήματά μας, (The Mall, Σύνταγμα, Νέα Ερυθραία, Χολαργό, Κολωνάκι, Γλυφάδα) με το Samsung Galaxy S10 PLUS σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα το ελέγξουν και θα σας ενημερώσουν επιτόπου για το κόστος επισκευής του χωρίς κάποια χρέωση.

Βράχηκε το iPhone; Ράγισε η οθόνη του Tablet; Έπεσε κάτω το Laptop; Χάλασε το Smartphone; Το iMac τρέχει αργά; Χάσατε όλα τα δεδομένα από το PC; Υπάρχουν στιγμές, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια…

Στους FIXERS ειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών, iPhone και Smartphone, και στο service Laptop, MacBook, iMac, Tablet, iPod και PC. Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό θα βρει άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για κάθε σας ανάγκη και κάθε στιλ, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, ποιοτικές refurbished συσκευές αλλα και εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρηση και το σπίτι..