Χάλασε η μητρική πλακέτα του Xiaomi μου, που μπορώ να το επισκευάσω;
Η ομάδα των THEFIXERS αναγνωρίζεται ως η πλέον αξιόπιστη και υπεύθυνη ομάδα επισκευών για την αλλαγή-αντικατάσταση μητρικής πλακέτας του Xiaomi σας. Εδώ, Όλα Φτιάχνονται! εύκολα, εγγυημένα, οικονομικά.
Αναλαμβάνουμε σχεδόν όλες τις βλάβες όπως αντικατάσταση οθόνης Xiaomi, αλλαγή μητρική πλακέτας Xiaomi, επισκευή ακουστικού Xiaomi, επισκευή ηχείου Xiaomi, κ.λπ.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα
Ελάτε στα καταστήματα των TheFixers σήμερα
Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την επισκευή της μητρικής πλακέτας του Xiaomi μου;
Ο χρόνος επισκευής εξαρτάται από το είδος της βλάβης που έχει η μητρική πλακέτα του Xiaomi σας. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο με ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.
Για μια επισκευή-αντικατάσταση μητρικής πλακέτας Xiaomi συνήθως χρειάζονται 2-4 ώρες.
Πόσο κοστίζει η επισκευή της μητρικής πλακέτας του Xiaomi μου;
Οι έμπειροι τεχνικοί των THEFIXERS θα ελέγξουν τη μητρική πλακέτας του Xiaomi και θα σας ενημερώσουν επιτόπου για το κόστος επισκευής της.
Προσφέρουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής για κάθε επισκευή Xiaomi. Εάν, αφού επισκευάσετε τη συσκευή σας στους THEFIXERS, βρείτε αλλού χαμηλότερη τιμή για την ίδια και όχι υποδεέστερη ποιότητα ανταλλακτικού, σας επιστρέφουμε τη διαφορά στο τριπλάσιο.
Πόσο έμπειροι είναι οι τεχνικοί σας στην επισκευή της μητρικής πλακέτας του Xiaomi;
Στα υπερσύγχρονα τεχνικά κέντρα επισκευής των THEFIXERS, έχουν επισκευαστεί χιλιάδες μητρικές πλακέτες Xiaomi (από την πιο απλή βλάβη μέχρι την πιο σύνθετη). Το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης των πελατών μας 99.6% αποδεικνύει την πληρότητα των υπηρεσιών επισκευής ή αλλαγής-αντικατάστασης μητρική πλακέτας Xiaomi που προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές και με εφ’ όρου ζωής εγγύηση για τις περισσότερες από τις επισκευές μας.