ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Αγ. Δημητριος

          Array
(
)
                  

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Αγ. Δημητριος

Διεύθυνση

Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 286α, 173 42

Τηλέφωνο

2160033541

Ωράριο Καταστήματος:

Δευτέρα,Τετάρτη 9.00 – 20.00

Τρίτη,Πέμπτη,Παρασκευή 9.00 – 20.30

Σάββατο 9.00 – 16.00

Επόμενη στάση...

THEFIXERS στον Αγ. Δημήτριο

Οι THEFIXERS έφτασαν και στον Άγιο Δημήτριο, με σκοπό να γίνουν ο Νο1 τεχνολογικός προορισμός σας τόσο για την επισκευή smartphone ή laptop όσο και για την αγορά των πιο hot και ποιοτικών αξεσουάρ στο χώρο της τεχνολογίας.

Η άψογη εξυπηρέτηση και η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία αποτυπώνεται απόλυτα στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, το οποίο βρίσκεται δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη.

Δεν υπάρχει κάτι το οποίο οι THEFIXERS δεν μπορούν να επισκευάσουν στο χώρο της τεχνολογίας. Θέλετε να αντικαταστήσουμε την οθόνη του iPhone ή του Samsung σας; Έχετε έρθει στο καταλληλότερο μέρος! Δεν είναι τυχαίο το motto μας, ότι στους THEFIXERS #όλαφτιάχνονται γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά. Ακόμα το σκέφτεστε; Για κάθε επισκευή, λαμβάνετε εγγύηση καλής λειτουργίας από 2 χρόνια έως και εφόρου ζωής!

Η μεγάλη γκάμα μας σε αξεσουάρ και gadget όπως θήκες, ακουστικά, φορτιστές, power bank κ.α, θα κάνει την επίσκεψη σας στο κατάστημα μας ακόμα πιο μοναδική, γιατί απλά είναι απίθανο να μη βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει απόλυτα και να απογειώσει το στυλ σας!

We are THE FIXERS® Εδώ, Όλα Φτιάχνονται! εύκολα, εγγυημένα, οικονομικά

Επικοινωνία με το κατάστημα