Επισκευή
iMac

Επισκευή Huawei P40

Αντικατάσταση Super Drive iMac

  • Χρόνος επισκευής : 2-4 ΩΡΕΣ

Τιμή

39.52€

με ΦΠΑ (24%)

49€

Δωρεάν παραλαβή & αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα Δες εδώ >

We are THE FIXERS® Εδώ, Όλα Φτιάχνονται!

Στους THEFIXERS, προσφέρουμε επισκευή ή αντικατάσταση του superdrive του iMac σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι σε θέση να επισκευάσουν κάθε βλάβη του superdrive του iMac σας άμεσα ώστε να λειτουργεί σαν καινούργιo.

Οι έμπειροι τεχνικοί των THEFIXERS θα ελέγξουν το superdrive του iMac και θα σας ενημερώσουν επιτόπου για το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης του χωρίς κάποια χρέωση.

Διαθέτουμε το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης πελατών 99.1% που μας καθιστά την πιο αποτελεσματική ομάδα τεχνικής υποστήριξης της αγοράς για την επισκευή ή αντικατάσταση του superdrive του iMac σας.

Οι άμεσοι χρόνοι παράδοσης, η εξειδίκευση των τεχνικών μας αλλά και η εφ΄ όρου ζωής εγγύηση που προσφέρουμε στις περισσότερες από τις επισκευές, μας καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη επιλογή της αγοράς για την επισκευή ή αντικατάσταση του superdrive του iMac σας.

Τα σύγχρονα  κέντρα επισκευής των THEFIXERS αναλαμβάνουν την επισκευή-αντικατάσταση Superdrive στα παρακάτω μοντέλα iMac:

iMac 24″ A2438iMac 24″ A2439iMac 21.5″ A2116
iMac 27″ A2115iMac 21.5″ A1311iMac 21.5″ A1418
iMac 27″ A1312iMac 24″ A1225iMac 24″ A1267
iMac 20.1″ A1224iMac 27″ A1419iMac 27″ A1407

 

Βράχηκε το iPhone; Ράγισε η οθόνη του Tablet; Έπεσε κάτω το Laptop; Χάλασε το Smartphone; Το iMac τρέχει αργά; Χάσατε όλα τα δεδομένα από το PC; Υπάρχουν στιγμές, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια…

Στους FIXERS ειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών, iPhone και Smartphone, και στο service Laptop, MacBook, iMac, Tablet, iPod και PC. Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό θα βρει άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για κάθε σας ανάγκη και κάθε στιλ, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, ποιοτικές refurbished συσκευές αλλα και εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρηση και το σπίτι..