Επισκευή Οθόνης iPhone Σέρβια

Παραλαβή από τον χώρο σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ *

Υπάρχουν 3 τρόποι για να μας στείλετε την συσκευή σας.

Α. Επικοινωνώντας απευθείας μαζί μας στο 210 2316985 ή στο 210 3215564
ή
Β. Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα δωρεάν παραλαβής
ή
Γ. Καλώντας απευθείας την ACS courier που θα παραλάβουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τη συσκευή από το χώρο σας. Απλά, καλέστε στο 210 81 90 000 και δηλώστε ότι η αποστολή είναι για το κατάστημα:

THEFIXERS, Σταδίου 10, 105 64, Αθήνα, ΤΚ 10564, 2103215564

και αναφέρετε με χρέωση παραλήπτη.

Αποστολή

Αποστολή

Παρακαλούμε συσκευάστε προσεκτικά τη συσκευή σας, με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ασφαλής από χτυπήματα κατά τη μεταφορά. Χρησιμοποιήστε χαρτί, προστατευτικές κυψελίδες αέρα, ή ακόμα καλύτερα, την αρχική συσκευασία, εάν υπάρχει. Στη συνέχεια παραδώστε τη συσκευή στο μεταφορέα.

Ενημέρωση

Ενημέρωση

Μόλις παραλάβουμε τη συσκευή, θα την ελέγξουμε και θα πραγματοποιήσουμε άμεσα τη σχετική διάγνωση. Πριν προχωρήσουμε όμως σε επισκευή, θα σας ενημερώσουμε πλήρως για τον ακριβή χρόνο και το κόστος επισκευής, ώστε να λάβουμε από εσάς την απαραίτητη έγκριση.

Επισκευή

Επισκευή

Η συσκευή σας θα επισκευαστεί & θα αποσταλεί σε εσάς εντός 24 ωρών από την ώρα παραλαβής της συσκευής**. Αν δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε σε επισκευή θα επιβαρυνθείτε μόνο με το ελάχιστο κόστος συσκευασίας και αποστολής που είναι 10 ευρώ.

Παραλαβή

Παραλαβή

Παραλαμβάνετε τη συσκευή σας από τον Courier στην πόρτα σας. Πληρώνετε είτε το ποσό που έχουμε συμφωνήσει για την επισκευή, είτε το ελάχιστο κόστος συσκευασίας και αποστολής (10 ευρώ). Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα επιβαρυνθείτε και με το κόστος αντικαταβολής που είναι 5 ευρώ.

*Εξαιρούνται δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των ορίων του δικτύου της ACS, όπως επίσης δέματα άνω των 2 κιλών για τα οποία θα υπάρχει χρέωση ανάλογη του βάρους. ** Εξαιρούνται : χρονοβόρες βλάβες όπως νερά κ.α. που μπορεί να χρειαστούν περισσότερες ημέρες, καθώς και βλάβες για την αποκατάσταση των οποίων απαιτείται παραγγελία ανταλλακτικού.

Φορμα δωρεάν παραλαβής

Σέρβια

Αλλαγή Οθόνης και μπαταρίας σε όλα τα μοντέλα iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi αξιόπιστα, άμεσα και στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Οι THEFIXERS βρίσκονται σε 3 σημεία στα Βόρεια Προάστεια (Χολαργό, The Mall, Μαρούσι και Νέα Ερυθραία), σε 2 σημεία στην Αθήνα, Κέντρο (Κολωνάκι και Σύνταγμα) και σε 1 σημείο στα Νότια Προάστεια (Γλυφάδα). Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό θα βρει άμεση λύση στο θέμα της οθόνης των iPhone, Samsung, Huawei και Xiaomi και θα προχωρήσει σε αλλαγή-αντικατάσταση ή επισκευή της στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

 

Εάν η οθόνη των iPhone Samsung, Huawei και Xiaomi σας έχει τις παρακάτω φθορές, τότε μπορεί να χρειάζεται αλλαγή-αντικατάσταση ή επισκευή:

 • έχει σπάσει
 • έχει γρατζουνιές που σας εμποδίζουν να δείτε
 • έχει παρουσιάσει στίγματα ή μελανά σημεία σε διάφορα σημεία της οθόνης
 • έχουν χαλάσει τα χρώματα της οθόνης
 • η αφή δεν ανταποκρίνεται σε κάποια σημεία της οθόνης
 • η αφή λειτουργεί από μόνη της

 

Οικονομία

 • Εγγύηση χαμηλότερης τιμής για αλλαγή-αντικατάσταση ή επισκευή οθόνης iPhone, Samsung, Huawei και Xiaomi.
 • Έκπτωση έως και 80% για 2 επισκευές και άνω.
 • Δωρεάν τεχνικός έλεγχος & διάγνωση για την αλλαγή-αντικατάσταση ή επισκευή οθόνης iPhone, Samsung, Huawei και Xiaomi.
 • Δωρεάν παραλαβή & παράδοση για όλη την Αττική για αλλαγή-αντικατάσταση ή επισκευή οθόνης iPhone, Samsung, Huawei και Xiaomi.

Αξιοπιστία

 • Εξοπλισμός υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας για την αλλαγή-αντικατάσταση ή επισκευή οθόνης iPhone, Samsung, Huawei και Xiaomi.
 • Μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά ΟΕΜ για την αλλαγή-αντικατάσταση ή επισκευή οθόνης iPhone, Samsung, Huawei και Xiaomi.
 • Εγγύηση καλής λειτουργίας έως και εφ’ όρου ζωής για την αλλαγή-αντικατάσταση ή επισκευή οθόνης iPhone, Samsung, Huawei και Xiaomi.

Ταχύτητα

 • Εξοπλισμός υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας για την αλλαγή-αντικατάσταση ή επισκευή οθόνης iPhone, Samsung, Huawei και Xiaomi.
 • Εξειδικευμένοι τεχνικοί & μηχανικοί με μεγάλη εμπειρία για την αλλαγή-αντικατάσταση ή επισκευή οθόνης iPhone, Samsung, Huawei και Xiaomi.
 • Επισκευή επιτόπου για αλλαγή-αντικατάσταση ή επισκευή οθόνης iPhone, Samsung, Huawei, και Xiaomi μπροστά στα μάτια σας.

Έχετε απορίες ή ερωτήσεις για την αλλαγή/αντικατάσταση η επισκευή της οθόνης του iPhone, Samsung, Huawei και Xiaomi σας;

Ελάτε σήμερα ή επικοινωνήστε με το δίκτυο καταστημάτων των THEFIXERS σε όλη την Αττική για την επισκευή ή αλλαγή-αντικατάσταση της οθόνης iPhone, Samsung, Huawei και Xiaomi σας.

 

 Επισκευή ή αλλαγή-αντικατάσταση της οθόνης και της μπαταρίας iPhone, Smartphone Samsung, Huawei και Xiaomi στα Βόρεια Προάστεια

 

Επισκευή ή αλλαγή-αντικατάσταση της οθόνης και της μπαταρίας iPhone, Smartphone Samsung, Huawei και Xiaomi στην Αθήνα Κέντρο

 • Επισκευή οθόνης iPhone Κολωνάκι, Λυκαβηττός, Αθήνα
 • Επισκευή οθόνης iPhone Σύνταγμα, Αθήνα
 • Επισκευή οθόνης iPhone Κέντρο, Αθήνα, Πατήσια, Άνω Πατήσια, Κάτω Πατήσια, Κυψέλη, Αμπελόκηποι, Εξάρχεια, Λόγος Στρέφη, Γουδί, Γκύζη, Βύρωνας, Παγκράτι, Μετς, Καισαριανή, Ηλιούπολη, Δάφνη, Αγιος Δημήτριος, Πετράλωνα, Κολωνός, Ακρόπολη, Πλάκα, Κουκάκι, Νέος Κόσμος, Καλιρρόης, Αλεξάνδρας, Βασιλίσσης Σοφίας, Πατησίων, Ιπποκράτους, Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας.

 

Επισκευή ή αλλαγή-αντικατάσταση της οθόνης και της μπαταρίας iPhone, Smartphone Samsung, Huawei και Xiaomi στα Νότια Προάστεια

 • Επισκευή οθόνης iPhone Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Νέο Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Αμφιθέας, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος.
 • Επισκευή οθόνης iPhone Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη, Βάρκιζα, Ανάβυσσος, Σούνιο, Λαύριο

 

Επισκευή ή αλλαγή-αντικατάσταση της οθόνης και της μπαταρίας iPhone, Smartphone Samsung, Huawei και Xiaomi στα Ανατολικά Προάστεια.

 • Κορωπί, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Παιανία, Παλλήνη, Ραφήνα, Πικέρμι, Σπάτα, Αρτέμιδα, Ωρωπός.

 

Επισκευή ή αλλαγή-αντικατάσταση της οθόνης και της μπαταρίας iPhone, Smartphone Samsung, Huawei και Xiaomi στα Δυτικά Προάστεια και Πειραιά

 • Επισκευή οθόνης iPhone Πειραιάς, Τερψιθέα, Καμίνια, Κερατσίνι, Αμφιάλη, Πέραμα, Πειραική, Χατζηκυριάκειο, Καστέλλα, Πασσαλιμάνι, Μικρολίμανο, Λιμάνι, Ταμπούρια, Δραπετσώνα, Σαλαμίνα, Μοσχάτο.
 • Επισκευή οθόνης iPhone Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ίλιον, Άγιοι Ανάργυροι, Κορυδαλλός, Νίκαια, Καματερό, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Μέγαρα, Φυλή, Μενίδι.

Για απόστολή της χαλασμένης συσκευής σας από πόλη της επαρχείας, μπορείτε 

να χρησιμοποιήσετε έναν από τους 3 τρόπους

Οι THE FIXERS® ανταποκρίνονται άμεσα στις ιδιαίτερες συνθήκες και εφαρμόζουν την μέθοδο CONTACTLESS Delivery δήλαδη «παράδοση χωρίς επαφή»

Η καινοτομία έχει στόχο να προστατέψει εσάς τους πελάτες αλλά και το προσωπικό μας. Η άνεση του να παραλαμβάνεις στο χώρο σου την παραγγελία με ασφάλεια, κάνει τη διαφορά. Διατηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής εξασφαλίζοντας μιας ασφαλής διαδικασία.

Η νέα προσέγγιση γίνεται ιδιαίτερα αναγκαία τη στιγμή που όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι δουλεύουν από το σπίτι και περιορίζουν τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες ακολουθώντας τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και όλων των δημόσιων φορέων με στόχο την ενίσχυση των μέτρων για τον περιορισμό του COVID-19, όπως συμβαίνει στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Η υπηρεσία «CONTACTLESS Delivery», είναι διαθέσιμη για τις online αλλά και τις τηλεφωνικές παραγγελίες (με πληρωμή με πιστωτική κάρτα), η διαδικασία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει επαφή ανάμεσα στο διανομέα και στον πελάτη:

#μένουμεσπιτι

#μενουμε_σπιτι

Έχετε απορίες;

Επικοινωνησε μαζί μας