Βύσμα Τροφοδοσίας Laptop Lenovo

Βύσμα Τροφοδοσίας Laptop Lenovo

48.39€

χωρίς ΦΠΑ

60€

με ΦΠΑ (24%)

Πληροφορίες Επισκευής

  • Εγγύηση 3 ΜΗΝΕΣ
  • Χρόνος επισκευής 1-2 ΜΕΡΕΣ

& αποστολή με Courier σε όλη την ΕλλάδαΔες εδώ >

We are THE FIXERS® Εδώ, Όλα Φτιάχνονται!

Οι THEFIXERS είναι σε θέση να επισκευάσουν-αλλάξουν το χαλασμένο βύσμα τροφοδοσίας του Laptop Lenovo σε χαμηλές τιμές,

Οι έμπειροι τεχνικοί των THEFIXERS θα ελέγξουν το χαλασμένο βύσμα τροφοδοσίας και εφόσον το Laptop Lenovo σας παρουσιάζει μια σειρά από βλάβες όπως:

  • Το Laptop Lenovo λειτουργεί μόνο με μπαταρία.
  • Το Laptop Lenovo δε φορτίζει τη μπαταρία σας.
  • Το Laptop Lenovo δεν παίρνει καθόλου ρεύμα.
  • Το Laptop Lenovo λειτουργεί μόνο όταν κρατάμε το καλώδιο τροφοδοσίας σε μια συγκεκριμένη θέση.
  • Το Laptop Lenovo λειτουργεί κατά διαστήματα με μπαταρία μόνο ενώ είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα.

τότε θα σας ενημερώσουν επιτόπου για το κόστος επισκευής-αλλαγής του χαλασμένου βύσματος τροφοδοσίας του Laptop Lenovo χωρίς κάποια χρέωση.

Διαθέτουμε το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης πελατών 99.1% που μας καθιστά την πιο αποτελεσματική ομάδα τεχνικής υποστήριξης της αγοράς για την επισκευή-αλλαγή του χαλασμένου βύσματος τροφοδοσίας του Laptop Lenovo.

Η εξειδίκευση των τεχνικών μας αλλά και η εφ΄ όρου ζωής εγγύηση που προσφέρουμε στις περισσότερες από τις επισκευές, μας καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη επιλογή της αγοράς για την επισκευή-αλλαγή του χαλασμένου βύσματος τροφοδοσίας του Laptop Lenovo.

Βράχηκε το iPhone; Ράγισε η οθόνη του Tablet; Έπεσε κάτω το Laptop; Χάλασε το Smartphone; Το iMac τρέχει αργά; Χάσατε όλα τα δεδομένα από το PC; Υπάρχουν στιγμές, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια…

Στους FIXERS ειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών, iPhone και Smartphone, και στο service Laptop, MacBook, iMac, Tablet, iPod και PC. Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό θα βρει άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για κάθε σας ανάγκη και κάθε στιλ, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, ποιοτικές refurbished συσκευές αλλα και εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρηση και το σπίτι..