Επισκευή
Lenovo

Επισκευή Huawei P40

Επισκευή Μπαταρίας Tablet Lenovo

  • Εγγύηση : 1 ΕΤΟΣ
  • Χρόνος επισκευής : 4-8 ώρες

Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή

Δωρεάν παραλαβή & αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα Δες εδώ >

We are THE FIXERS® Εδώ, Όλα Φτιάχνονται!

Άμεση και ποιοτική επισκευή της χαλασμένης μπαταρίας του Lenovo tablet σας σε χαμηλή τιμή. Οι THEFIXERS,αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση για την επισκευή της χαλασμένης μπαταρίας του Lenovo tablet σας.

Οι έμπειροι τεχνικοί των THEFIXERS θα ελέγξουν τη μπαταρία του Lenovo tablet σας και εφόσον έχει βλάβες όπως, δεν ανάβει-δε φορτίζει, το ποσοστό μπαταρίας έχει κολλήσει και δεν αυξομειώνεται, έχει μειωθεί αισθητά η διάρκεια της μπαταρίας κ.λπ., τότε θα σας ενημερώσουν επιτόπου για το κόστος επισκευής χωρίς κάποια χρέωση.

Η άμεση (20 λεπτά) και ποιοτική επισκευή της χαλασμένης μπαταρίας του Lenovo tablet απαιτεί τεχνογνωσία, υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά και αξιόπιστο εξοπλισμό. Τα κέντρα επισκευής των THEFIXERS, διαθέτουν όλα τα παραπάνω, κάτι που αποδεικνύεται από το υψηλότατο ποσοστό ικανοποίησης των πελατών μας 99.1%.

Προσφέρουμε για κάθε επισκευή χαλασμένης μπαταρίας του Lenovo tablet εγγύηση χαμηλότερης τιμής. Εάν, αφού επισκευάσετε τη μπαταρία του Lenovo tablet στους THEFIXERS, βρείτε αλλού χαμηλότερη τιμή για την ίδια και όχι υποδεέστερη ποιότητα ανταλλακτικού, σας επιστρέφουμε τη διαφορά στο τριπλάσιο.

Επίσης εάν το Lenovo tablet σας έχει πολλαπλές βλάβες τότε σας παρέχουμε έκπτωση έως 80% στη δεύτερη επισκευή (για 2 επισκευές και πάνω).

Βράχηκε το iPhone; Ράγισε η οθόνη του Tablet; Έπεσε κάτω το Laptop; Χάλασε το Smartphone; Το iMac τρέχει αργά; Χάσατε όλα τα δεδομένα από το PC; Υπάρχουν στιγμές, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια…

Στους FIXERS ειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών, iPhone και Smartphone, και στο service Laptop, MacBook, iMac, Tablet, iPod και PC. Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό θα βρει άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για κάθε σας ανάγκη και κάθε στιλ, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, ποιοτικές refurbished συσκευές αλλα και εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρηση και το σπίτι..