Αναβάθμιση Μνήμης σε iMac

Αναβάθμιση Μνήμης σε iMac

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

44.35€

χωρίς ΦΠΑ

55€

με ΦΠΑ (24%)

Πληροφορίες Επισκευής

  • Χρόνος επισκευής 4-6 ΩΡΕΣ
  • ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ

& αποστολή με Courier σε όλη την ΕλλάδαΔες εδώ >

We are THE FIXERS® Εδώ, Όλα Φτιάχνονται!

Στους THEFIXERS, προσφέρουμε ποιοτική αναβάθμιση της μνήμης του iMac σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι σε θέση να αναλάβουν και να ολοκληρώσουν την αναβάθμιση-upgrade της λειτουργίας και απόδοσης του iMac σας ώστε να λειτουργεί σαν καινούργιο.

Διαθέτουμε το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης πελατών 99.1% που μας καθιστά την πιο αποτελεσματική ομάδα τεχνικής υποστήριξης της αγοράς για την αναβάθμιση-upgrade της λειτουργίας και απόδοσης του iMac σας.

Οι άμεσοι χρόνοι παράδοσης, η εξειδίκευση των τεχνικών μας αλλά και η εφ΄ όρου ζωής εγγύηση που προσφέρουμε στις περισσότερες από τις επισκευές, μας καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη επιλογή της αγοράς για την αναβάθμιση της λειτουργίας και απόδοσης του iMac σας.

Τα σύγχρονα κέντρα επισκευής των THEFIXERS αναλαμβάνουν την αναβάθμιση μνήμης στα παρακάτω μοντέλα iMac:

  1. iMac 21.5″ A2116
  2. iMac 21.5″ A1311
  3. iMac 21.5″ A1418
  4. iMac 27″ A1312
  5. iMac 27″ A1862
  6. iMac 27″ A1419
  7. iMac Mini A1347

Βράχηκε το iPhone; Ράγισε η οθόνη του Tablet; Έπεσε κάτω το Laptop; Χάλασε το Smartphone; Το iMac τρέχει αργά; Χάσατε όλα τα δεδομένα από το PC; Υπάρχουν στιγμές, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια…

Στους FIXERS ειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών, iPhone και Smartphone, και στο service Laptop, MacBook, iMac, Tablet, iPod και PC. Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό θα βρει άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για κάθε σας ανάγκη και κάθε στιλ, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, ποιοτικές refurbished συσκευές αλλα και εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρηση και το σπίτι..