Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου iMac

Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου iMac

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

47.58€

χωρίς ΦΠΑ

59€

με ΦΠΑ (24%)

Πληροφορίες Επισκευής

  • Χρόνος επισκευής 4-6 ΩΡΕΣ

& αποστολή με Courier σε όλη την ΕλλάδαΔες εδώ >

We are THE FIXERS® Εδώ, Όλα Φτιάχνονται!

Στους THEFIXERS, προσφέρουμε επισκευή ή αλλαγή/αντικατάσταση του σκληρού δίσκου του iMac σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι σε θέση να επισκευάσουν κάθε βλάβη του σκληρού δίσκου του IMac σας άμεσα ώστε να λειτουργεί σαν καινούργιoς.

Οι έμπειροι τεχνικοί των THEFIXERS θα ελέγξουν το σκληρού δίσκου του iMac και θα σας ενημερώσουν επιτόπου για το κόστος επισκευής ή αλλαγής/αντικατάστασης του χωρίς κάποια χρέωση.

Τα σύγχρονα κέντρα επισκευής των THEFIXERS αναλαμβάνουν την αναβάθμιση σκληρού δίσκου στα παρακάτω μοντέλα iMac:

  1. iMac 21.5″ A2116
  2. iMac 21.5″ A1311
  3. iMac 21.5″ A1418
  4. iMac 27″ A1312
  5. iMac 27″ A1862
  6. iMac 27″ A1419
  7. iMac Mini A1347

Διαθέτουμε το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης πελατών 99.1% που μας καθιστά την πιο αποτελεσματική ομάδα τεχνικής υποστήριξης της αγοράς για την επισκευή ή αντικατάσταση του σκληρού δίσκου του iMac σας.

Οι άμεσοι χρόνοι παράδοσης, η εξειδίκευση των τεχνικών μας αλλά και η εφ΄ όρου ζωής εγγύηση που προσφέρουμε στις περισσότερες από τις επισκευές, μας καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη επιλογή της αγοράς για την επισκευή ή αλλαγή/αντικατάσταση του σκληρού δίσκου του iMac σας.

Βράχηκε το iPhone; Ράγισε η οθόνη του Tablet; Έπεσε κάτω το Laptop; Χάλασε το Smartphone; Το iMac τρέχει αργά; Χάσατε όλα τα δεδομένα από το PC; Υπάρχουν στιγμές, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια…

Στους FIXERS ειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών, iPhone και Smartphone, και στο service Laptop, MacBook, iMac, Tablet, iPod και PC. Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό θα βρει άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για κάθε σας ανάγκη και κάθε στιλ, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, ποιοτικές refurbished συσκευές αλλα και εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρηση και το σπίτι..