Η Xiaomi θα λανσάρει USB-C φορτιστή συμβατό με τα iPhone 12

Επισκευή iPhone TheFixers

Όπως είχε κάνει γνωστό η Apple αρκετό διάστημα πριν την κυκλοφορία των iPhone 12, ο φορτιστής των smartphones δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στο βασικό πακέτο αγοράς. Το ίδιο ισχύει και για τα ενσύρματα ακουστικά που μέχρι πρότινος συνόδευαν κάθε συσκευασία.

Εκτός από τα τελευταίας κυκλοφορίας μοντέλα, η εταιρεία αφαίρεσε το φορτιστή και από τις συσκευασίες των iPhone 11 και του iPhone SE 2020. Παράλληλα κυκλοφόρησε έναν νέο φορτιστή USB-C 20W, ο οποίος πωλείται μεμονωμένα και μπορεί να εξυπηρετήσει τους χρήστες που δεν διέθεταν προηγούμενα μοντέλα iPhone ώστε να έχουν ήδη κάποιο γνήσιο φορτιστή. Η τιμή του για αγορά από το επίσημο online κατάστημα της Apple ανέρχεται στα 19 δολάρια. Σημειώνεται πως στην ελληνική αγορά κοστίζει 29€.

Πώς η Xiaomi μπαίνει στο παιχνίδι αυξάνοντας τον ανταγωνισμό

Η Χiaomi εντοπίζοντας για ακόμα μια φορά το κενό στην αγορά αποφάσισε να λανσάρει σε συνεργασία με την ZMI έναν νέο ασύρματο φορτιστή USB-C, ισχύος 20W. Ο συγκεκριμένος φορτιστής θα είναι συμβατός και με τα iPhone 12 ενώ παρέχει γρήγορη φόρτιση για μια πληθώρα συσκευών όπως τα Samsung Galaxy S10, iPad Pro, το Nintendo Switch, κ.λπ. Το βάρος του είναι μόλις 43,8 γραμμάρια ενώ είναι κατά 5€ φθηνότερος από το φορτιστή της Apple, με την τιμή λιανικής πώλησης στην Κίνα να ανέρχεται στα 39 yuan (24€). Το νέο gadget της Xiaomi αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME