Teardown αποκαλύπτει όλα όσα θες να μάθεις για το iPhone 12 Pro

Επισκευή iPhone TheFixers

Το νέο iPhone 12 Prο είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελία και δε θα μπορούσε παρά να μπει στο μικροσκόπιο του γνωστού YouTuber και λάτρη της τεχνολογίας  JerryRigEverything. Ο τελευταίος δε δίστασε με το teardown να μοιραστεί με τους followers του λεπτομέρειες και κρυφές πτυχές από το εσωτερικό του.

Το πρώτο αρνητικό στοιχείο που αποκάλυψε αναφορικά στην οθόνη, είναι πως έχει περισσότερη κόλλα και το γεγονός πως κάθεται flat στο νέο frame δυσκολεύει περισσότερο την αφαίρεσή της.

Όσον αφορά στη μητρική, τα εξαρτήματα της είναι κατανεμημένα εκατέροθεν, αφήνοντας αρχικό χώρο ελεύθερο στο εσωτερικό του. Εκεί υπάρχουν αρκετές συνδέσεις καλωδίων flex τα οποία διευκολύνουν την αποσυναρμολόγηση του iPhone 12 Pro. Κατά τη διάρκεια του teardown διακρίνονται οι  αισθητήρες της κάμερας, με δυο από αυτούς να έχουν οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Θετική εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η υποδοχή καρτών SIM είναι ξεχωριστό module. Αναπάντεχα ευχάριστο είναι επίσης και το σύστημα LiDAR το οποίο είναι ξεχωριστό σε σχέση με τους υπόλοιπους αισθητήρες και επίσης προστατεύεται με ξεχωριστό μεταλλικό bracket. Όπως και στα υπόλοιπα τελευταία μοντέλα android, δεν υπάρχει κάποια ψύξη πάνω στη μητρική του iPhone 12 Pro. Όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, στο τέλος ο διάσημος YouTuber θα σπάσει την οθόνη του smartphone αλλά κάποιος έπρεπε να θυσιαστεί ώστε να μάθουμε το σωστό τρόπο για να ανοιχθεί η συσκευή.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME