LG Stylo 7: Νέες φωτογραφίες μαρτυρούν σχεδιασμό με τέσσερις κάμερες και γραφίδα

Επισκευή Smartphone TheFixers

Πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό smartphone Stylo 6 της LG και ήδη έχουν αρχίσει οι εικασίες και οι διαρροές για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το σχεδιασμό του επόμενου μοντέλου, του LG Stylo 7.

Φωτογραφίες που αποκαλύφθηκαν σε τεχνολογικά blogs μαρτυρούν πως το νέο smartphone θα κυκλοφορήσει με οθόνη 6,8 ιντσών και κεντρική οπή. Στην πίσω πλευρά του διακρίνεται επιφάνεια με ραβδώσεις που θα υποδεχθεί τις τέσσερις διαφορετικές κάμερες αλλά και ένα περίβλημα γραφίδας. Πληροφορίες θέλουν τις διαστάσεις της συσκευής να είναι 170,6 mm x 77 mm x 8,6 mm. Η υποδοχή των ακουστικών βρίσκεται στο κάτω μέρος, πλάι στη θύρα USB-C, τη σίτα ηχείου και το περίβλημα της γραφίδας. Πάνω στο κουμπί λειτουργίας, στο πλαϊνό τμήμα της συσκευής διακρίνεται το τμήμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το chipset και τη χωρητικότητα της μπαταρίας όμως σύντομα θα είμαστε σε θέση να μάθουμε λεπτομέρειες. Μείνετε συντονισμένοι στο blog των Τhe Fixers.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME