Διακοπές χωρίς άγχος, έλεγξε το σπίτι από το κινητό σου!

Κάμερες ασφαλείας από το eshop των TheFixers

Έχει φτάσει και φέτος το καλοκαίρι η στιγμή που ξεκινάς να ετοιμάζεσαι για τις διακοπές σου! Έχεις ενθουσιαστεί για το ταξίδι, έχεις κλείσει εισιτήρια και ξενοδοχείο, έχεις κάνει λίστα με όλες τις παραλίες και τις ταβέρνες που πρέπει να επισκεφθείς, τα τοπικά εδέσματα και ποτά που πρέπει να δοκιμάσεις και η βαλίτσα έχει αρχίσει να γεμίζει. Και ξαφνικά νιώθεις άγχος, γιατί ξέρεις ότι ενώ θα προσπαθείς να χαλαρώσεις κάτω από τον ήλιο, στην αναπαυτική σου ξαπλώστρα, θα σκέφτεσαι αν είναι όλα καλά «πίσω στο σπίτι».

Εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε ότι πλέον δεν χρειάζεται να σε απασχολεί αυτό το άγχος και έχουμε τη λύση που θα σου επιτρέψει να χαλαρώσεις αυτό το καλοκαίρι και να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του σπιτιού σου από μακριά. Οι κάμερες με αισθητήρα κίνησης που σε ειδοποιούν αυτόματα στο κινητό σου, θα έρθουν για να σου προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεσαι, ώστε αυτό το καλοκαίρι το μόνο που θα έχεις να νοιαστείς είναι να μην σε κάψει ο ήλιος. Βρες την καλύτερη επιλογή για εσένα και έφυγες για διακοπές!

Κάμερες ασφαλείας από το eshop των TheFixers

Η TP-LINK WIFI CAMERA TAPO C200 (FULL HD – WIFI – PAN/TILT – MOTION DETECTION) σου δίνει τη δυνατότητα για 360° οριζόντια και 114° κατακόρυφη κίνηση. Η εικόνα φτάνει τα 1080p για να έχεις κρυστάλλινη ανάλυση και βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, θα βλέπεις ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στο σπίτι σου, ενώ η κάμερα θα σε ειδοποιεί από μόνη της μόλις ανιχνεύσει κίνηση. Επίσης, σου δίνει την επιλογή να ενεργοποιήσεις το φως και τα ηχητικά εφέ, για να τρομάξεις τυχόν ανεπιθύμητους επισκέπτες, ενώ διαθέτει ηχείο και μικρόφωνο, για να μπορείς να επικοινωνήσεις. Σε νυχτερινό ή καθόλου φωτισμό σου παρέχει οπτική απόσταση που φτάνει τα 10 μέτρα, για να μπορείς να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή το χώρο σου.

Αποθηκεύει τις λήψεις σε Cloud ή σε κάρτα SD χωρητικότητας 128GB και σου δίνει τη δυνατότητα να ανατρέξεις σε προηγούμενες ημερομηνίες καταγραφής, ενώ μπορεί να συνδεθεί με το Google Assistant και την Alexa για έλεγχο μέσω φωνητικών εντολών. Αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν, ότι πλέον μπορείς να έχεις τον έλεγχο του σπιτιού σου από την εφαρμογή του κινητού σου και να είσαι ήρεμος, ακόμα και μακριά.

Κάμερες ασφαλείας από το eshop των TheFixers

Εξαιρετικής ποιότητας και ευκολία στη χρήση προσφέρει και η TP-LINK WIFI CAMERA TAPO C100. Με αυτή την κάμερα θα έχεις βίντεο υψηλής ευκρίνειας 1080p, ενώ τη νύχτα η ορατότητά της φτάνει τα 10 μέτρα. Σε περίπτωση που ανιχνεύσει κίνηση στο χώρο σου, θα σου στείλει ειδοποίηση και μπορείς να ενεργοποιήσεις τον ήχο και έναν ελαφρύ συναγερμό για να δημιουργήσεις αναστάτωση σε όποιον ανεπιθύμητο έχει εισέλθει.

Με τον αμφίδρομο ήχο και τα ενσωματωμένα μικρόφωνα και ηχεία μπορείς να επικοινωνήσεις με τα άτομα που βρίσκονται στο χώρο, ενώ το καταγραφικό της σύστημα μπορεί να αποθηκεύσει σε κάρτα microSD 128GB, που αντιστοιχεί σε διάστημα 384 ωρών (16 ημέρες!). Η διαχείρισή της είναι παιχνιδάκι μέσα από την εφαρμογή, όπως και η ρύθμισή της, κάνοντας την καθημερινότητά σου πιο άνετη και τα ταξίδια σου πιο ξέγνοιαστα.

Κάμερες ασφαλείας από το eshop των TheFixers

Με την TP-LINK CAMERA TAPO C310 FULL HD WIFI OUTDOOR V1 μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του χώρου σου, εσωτερικά ή και εξωτερικά του σπιτιού, με βίντεο εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας 3MP, με νυχτερινή λήψη που φτάνει σε οπτική απόσταση 30 μέτρων. Σύνδεσέ τη με WiFi ή και Ethernet, αναλόγως τι σε βολεύει και λάβε ειδοποίηση μόλις εντοπιστεί οποιαδήποτε κίνηση. Η επικοινωνία είναι δυνατή προς τις δύο κατευθύνσεις, καθώς η κάμερα διαθέτει μικρόφωνο και ηχείο. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα να ενεργοποιηθούν απομακρυσμένα το φως και ηχητικά εφέ συναγερμού, ώστε να αποτρέψεις επίδοξους εισβολείς. Τα βίντεο αποθηκεύονται σε ανάλυση 3MP έως και 128GB, σε κάρτα microSD, παρέχοντάς σου εύκολη πρόσβαση στα βίντεο που έχουν καταγραφεί, για να έχεις τον έλεγχο του χώρου σου ανά πάσα στιγμή. Επίσης, μπορείς να την ελέγξεις μέσα από φωνητικές εντολές, μέσα από τη σύνδεσή της με το Google Assistant και το Amazon Alexa.

Εσύ πλέον το μόνο που έχεις να κάνεις για να βρεις την κάμερα που ταιριάζει στις ανάγκες σου, είναι να επισκεφθείς το eshop TheFixers ή να βρεις ένα κατάστημά μας κοντά σου. Από εκεί και έπειτα το μόνο που θα έχεις να νοιαστείς για τις διακοπές σου, θα είναι να προλάβεις το καράβι!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME