Φορητά ηχεία και ακουστικά, για να μη σταματάει ποτέ η μουσική!

Ακουστικά και φορητά ηχεία από το eshop των TheFixers |

Λατρεύετε τη μουσική; Θέλετε να ακούτε συνεχώς τα αγαπημένα σας τραγούδια, στο σπίτι, στη δουλειά και στο αυτοκίνητο; Τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο! Ανακαλύψτε την τεράστια γκάμα των TheFixers σε φορητά ηχεία και ακουστικά και δώστε στην καθημερινότητά σας το ρυθμό που επιθυμείτε.

Ακουστικά και φορητά ηχεία από το eshop των TheFixers |

Στο e-shop μας θα βρείτε τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα φορητά ηχεία. Αναζητήστε τα χαρακτηριστικά και τα μεγέθη που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, συγκρίνετε τις λειτουργίες τους και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει. Όλες οι συσκευές έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με το Smartphone, το Τablet και τον Υπολογιστή σας, χωρίς καλώδια, ενώ η μπαταρία τους διαθέτει αυτονομία για τουλάχιστον πέντε ώρες.

Ακουστικά και φορητά ηχεία από το eshop των TheFixers |

Μήπως ψάχνετε ακουστικά; Οι TheFixers είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Τα ακουστικά JBL TUNE 500 προσφέρουν εξαιρετικό ήχο ανά πάσα στιγμή και σας χαρίζουν απόλαυση λόγω του καθαρού ήχου μπάσων JBL. Τα ακουστικά JBL TUNE 500 είναι εύκολα στη χρήση και άνετα χάρη στα μαλακά μαξιλαράκια αυτιών και το ενισχυμένο στήριγμα κεφαλής. Επιπλέον, επιτρέπουν τη σύνδεση με το Siri ή το Google Now, χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσετε την συσκευή.

Ακουστικά και φορητά ηχεία από το eshop των TheFixers |

Μία ακόμη εξαιρετική επιλογή που θα βρείτε στο e-shop των TheFixers είναι τα ακουστικά REMAX RB-520HB. Προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου και μπορούν να παίζουν την αγαπημένη σας μουσική ακόμη και δέκα μέτρα μακριά από τη συσκευή με την οποία τα έχετε συνδέσει. Ταυτόχρονα, έχουν αυτονομία δέκα ωρών, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια, χωρίς να αγχώνεστε για το πότε θα τελειώσει η μπαταρία τους.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα των TheFixers οι επιλογές για φορητά ηχεία και ακουστικά είναι αμέτρητες. Επισκεφτείτε μας και βρείτε το gadget που σας ταιριάζει, στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Απολαύστε μοναδική ποιότητα ήχου, με την αξιοπιστία των TheFixers.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME