Δώσε προσωπικότητα στα AirPods σου με μοναδικές θήκες

Αξεσουάρ AirPods στο eshop των TheFixers |

Μήπως έχετε ιδιαίτερη αδυναμία στα AirPods σας; Ψάχνετε να βρείτε μια θήκη που να τα προστατεύει και ταυτόχρονα να ταιριάζει στο στιλ σας; Οι TheFixers σας έχουν τη λύση!

Προστατέψτε τα AirPods σας με την κατάλληλη θήκη και συνδυάστε το στυλ και την προστασία. Στα καταστήματά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και υπέροχα σχέδια σε θήκες, οι οποίες θα σας εξυπηρετήσουν στη φύλαξη και μεταφορά των ακουστικών σας.

Αξεσουάρ AirPods στο eshop των TheFixers |

Η θήκη LAUT HUEX ELEMENTS CASE – AIRPODS 1 / 2 – BLACK MARBLE είναι βέβαιο πως θα σας κερδίσει! Δίνει στα AirPods σας ζωντανό μαρμάρινο μοτίβο, ενώ παράλληλα παρέχει προστασία για να σας απαλλάξει εντελώς από πιθανές γρατζουνιές και χτυπήματα. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι συμβατό με AirPods 1 & 2, καθώς και με ασύρματο φορτιστή Qi.

Αξεσουάρ AirPods στο eshop των TheFixers |

Έτοιμο για όλα, το LAUT CAPSULE IMPKT CASE – AIRPODS 1 / 2 – MARINE είναι κατασκευασμένο για να κάνει ένα πράγμα και μόνο: να επιβιώνει! Με σκληρό μπροστινό και πίσω μέρος από πολυανθρακικό, η θήκη έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σχεδόν κάθε κρούση. Διαθέτει ένα λειτουργικό άγκιστρο καραμπίνερ για γρήγορη πρόσβαση και ασφάλεια όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ανθεκτικό gadget, συμβατό με AirPods 1 & 2 και με ασύρματο φορτιστή Qi.

Αξεσουάρ AirPods στο eshop των TheFixers |

Μία ακόμη εξαιρετική επιλογή είναι η αδιάβροχη και ανθεκτική στις πτώσεις θήκη CATALYST WATERPROOF CASE – AIRPODS PRO – BLUE. Το συγκεκριμένο gadget σας επιτρέπει να παίρνετε τα AirPods σας οπουδήποτε χωρίς να ανησυχείτε. Είναι κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη. Η θήκη έχει εύκολη πρόσβαση στη θύρα Lightning και συνοδεύεται από αποσπώμενο καραμπίνερ, ώστε να μπορείτε εύκολα να τη στερεώσετε στη ζώνη ή στην τσάντα.

Αξεσουάρ AirPods στο eshop των TheFixers |

Εξάλλου, εάν επιθυμείτε ολοκληρωμένη προστασία από τους κραδασμούς για τα AirPods σας, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη θήκη NILLKIN BOUNCE CASE – AIRPODS 1 / 2 – BLACK. Ο καινοτόμος μηχανισμός pop-out κάνει το άνοιγμα του καπακιού να μοιάζει με… παιχνιδάκι. Ο απορροφητικός σχεδιασμός τεσσάρων γωνιών που απορροφά τους κραδασμούς νικά κάθε άγχος σας για τυχαίες πτώσεις. Η εύκολη συναρμολόγηση καθίσταται δυνατή χάρη στα ξεχωριστά μέρη του σώματος.

Δώστε στιλ, προστατέψτε και προφυλάξτε τα AirPods σας, επιλέγοντας στα καταστήματα TheFixers τη θήκη που ταιριάζει στην αισθητική σας και τις ανάγκες σας. Η τεράστια ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε είναι βέβαιο πως θα ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας. Εμπιστευτείτε μας και κάντε δικά σας τα πιο ποιοτικά gadgets της αγοράς, στις πιο προσιτές τιμές.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME