Δεν σου φτάνει ποτέ η μπαταρία; Βρες στους TheFixers το ιδανικό power bank

Powerbank στο eshop των TheFixers σε χαμηλές τιμές |

Το κινητό είναι παντού μαζί σου. Το χρησιμοποιείς για όλες σου τις δραστηριότητες. Πλοήγηση, μουσική, συνομιλίες, αναζήτηση πληροφοριών, ψώνια και δεκάδες ακόμη διαδικασίες, το έχουν μετατρέψει σε προέκταση του χεριού σου. Όμως τι γίνεται όταν σου τελειώνει η μπαταρία. Οι TheFixers έχουν τη λύση. Επέλεξε μέσα από την ευρεία γκάμα από power banks για να μην ξεμείνεις ποτέ.

Powerbank στο eshop των TheFixers σε χαμηλές τιμές |

Το HAMA POWERBANK (10.000MAH,10W – 15W,USBX2,TYPEC) FASTCHARGE έχει χωρητικότητα 10.000mAh, που σημαίνει ότι μπορεί να προσφέρει περίπου δύο συνεχόμενες φορτίσεις σε ένα απλό κινητό. Με δύο θύρες USB-A με ισχύ 10W, μία θύρα USB-C με ισχύ 15W και ένταση ρεύματος κύριας θύρας 3Α. Με τεχνολογία fast charge για ταχύτατη φόρτιση.

Powerbank στο eshop των TheFixers σε χαμηλές τιμές |

Μια ακόμη επιλογή είναι το BELKIN POWERBANK (10.000MAH, 15W, USBX2, TYPE C) – BLACK. Διαθέτει εξίσου χωρητικότητα μπαταρίας 10.000mAh, δύο θύρες USB-A και μία θύρα USB-C, διαφοροποιείται όμως στον τύπο κυψέλης Li-ion. Είναι ανάλαφρο, με βάρος 222 γραμμάρια και διαθέτει εγγύηση καλής χρήσης 24 μηνών, οπότε μπορείς να το παίρνεις παντού μαζί σου άφοβα.

Powerbank στο eshop των TheFixers σε χαμηλές τιμές |

Για τους πιο απαιτητικούς που επιθυμούν περισσότερα features, δεν υπάρχει ιδανικότερη επιλογή από το HAMA SUPREME POWERBANK 20HD (20.000MAH, USBX2, TYPE C, MICRO USB) FAST CHARGE. Με τρεις διαφορετικούς τύπους θυρών, micro USB, USB-C και USB-A, χωρητικότητα μπαταρίας 20.000mAh και τεχνολογία fast charge, είναι εγγυημένο ότι δε θα ξεμείνετε ποτέ. Μια ελαφριά αλλά ταυτόχρονα στιβαρή κατασκευή, ενισχυμένη με κυψέλες υψηλής πυκνότητας, κερδίζει και στον τομέα της αισθητικής με την κομψή του εμφάνιση και πολυτελή αίσθηση.

Βεβαιωθείτε ότι δε θα βρείτε ξανά τον εαυτό σας να κοιτάζει επίμονα την ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Επισκεφτείτε το e-shop μας ή ένα από τα φυσικά καταστήματα TheFixers, για να είστε πάντα προετοιμασμένοι με τα πανίσχυρα power banks που προσφέρουμε.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME