Είναι το Tablet σας «παιχνίδι» για όλη την οικογένεια; Βρείτε σε εμάς θήκες για να μη σας πιάνει άγχος!

Θήκες για tablet και iPad από το eshop των TheFixers |

Αγόρασες καινούριο tablet και όπως είναι αναμενόμενο το χρησιμοποιείς λιγότερο από όλους μέσα στο σπίτι. Διάβασμα, παιχνίδια, σερφάρισμα, δεν υπάρχει ασχολία που να μη μπορεί ένα παιδί να κάνει σε ένα tablet. Αφήστε τα παιδιά σας να διασκεδάσουν με ασφάλεια και προστατέψτε το νέο σας tablet, επιλέγοντας μέσα από την ευρεία γκάμα από θήκες προστασίας που θα βρείτε στους TheFixers.

Μια αξιόπιστη all-around επιλογή είναι η OEM FLIP LEATHER CASE – IPAD MINI 6 (PURPLE). Λεπτή και ελαφριά, όμως ταυτόχρονα στιβαρή, προστατεύει από γρατζουνιές και χτυπήματα. Μπορείτε επίσης να τη διπλώσετε έτσι ώστε να σταθεί όρθια και να παρακολουθήσετε βίντεο με άνεση και ευκολία. Διαθέτει υποδοχή στυλό για iPad Mini 6 2021 και είναι επενδεδυμένη με δέρμα υψηλής ποιότητας.

ΗNILLKINBEVELLEATHERCASE – IPAD 10.2″ 2019 / 2020 / 2021 (BLACK)είναι μια θήκη προστασίας που δε θα σας απογοητεύσει. Κατασκευασμένη από δερματίνη και αντιολισθητικά υλικά, διαθέτει μαγνητικό κλείσιμο και δυνατότητα σύνδεσης με την αυτόματη λειτουργία αφύπνισης και ύπνου των iPad. Το προστατευτικό κάλυμμα φακού, εξασφαλίζει ότι η κάμερα σας θα παραμείνει σε τέλεια κατάσταση, ενώ οι ενισχυμένες γωνίες του είναι ικανές να αντιμετωπίσουν κάθε πτώση.

Η θήκη DUX DUCIS BOOK CASE – IPAD 9.7 (2017/2018) (BLACK) θα προστατέψει εγγυημένα το iPad σας από χτυπήματα και γρατζουνιές. Συνδυάζοντας λειτουργικότητα και αισθητική, διαθέτει σκληρή πλάτη και κομψό και ανάλαφρο σχεδιασμό. Εξοπλισμένη με δυνατότητα stand, για οριζόντια λειτουργία προβολής και με τεχνολογία αυτόματης ενεργοποίησης-απενεργοποίησης οθόνης. Είναι πρακτική στη χρήση, καθώς σας προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλα τα κουμπιά και την κάμερα, ενώ διαθέτει και υποδοχή για Pen Stylus.

Τέλος,δε θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε και την OEM BLUETOOTH KEYBOARD CASE WITH BACKLIGHT – IPAD 10.2 18/20/21, IPAD 10.5 / AIR 3 (BLACK), μια θήκη ιδανική για όσους γράφουν και διαβάζουν πολύ.Κατασκευασμένη από απαλό τεχνόδερμα, διαθέτει μαγνητικό κλείσιμο, θήκη για Apple Pencil και backlit ασύρματο πληκτρολόγιο με επιλογή χρώματος που συνδέεται στη θήκη μαγνητικά. Μια θήκη προστασίας ικανή να μετατρέψει κάθε iPad σε φορητό υπολογιστή.

Όποια ανάγκη θες να καλύψεις οι TheFixers έχουν την απάντηση. Επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που θα βρείτε στα καταστήματα μας και απολαύστε οικογενειακές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, χωρίς να αγχώνεστε για την ασφάλεια της συσκευής σας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME