Είσαι audiophile; Βρες στους TheFixers τους ιδανικούς αντάπτορες για αναλλοίωτη ποιότητα ήχου όπου κι αν συνδεθείς

Αντάπτορες ήχου από το eshop των TheFixers |

Αν και λιγότερο εντυπωσιακά από άλλα περιφερειακά, οι αντάπτορες αποτελούν ένα στοιχειώδες αξεσουάρ για τους λάτρεις της υψηλής ποιότητας ήχου. Οι «αφανείς ήρωες» της αναπαραγωγής μουσικής, είναι ικανοί να καθορίσουν την ποιότητα και την ταχύτητα μετάδοσης ήχου, να μετατρέψουν ενσύρματα ηχεία σε ασύρματα και να συνδέσουν διαφορετικές συσκευές μεταξύ τους. Αν λοιπόν επιδιώκεις το τέλειο ακουστικό αποτέλεσμα, με μηδαμινή απώλεια ποιότητας σε όλες σου τις συσκευές, επέλεξε μια από τις προτάσεις των TheFixers.

O UGREEN RECEIVER & AUDIO ADAPTER (APTX QUALCOMM CHIP) – BLUETOOTH 5.0, 2XRCA, 3.5MM MINI JACK είναι ένας αντάπτορας εμβέλειας 10 μέτρων, ικανός να μετατρέψει τα παραδοσιακά ηχεία σας σε ασύρματα, εξοπλισμένος με EDR ώστε να απολαμβάνετε πάντα ήχο υψηλής ποιότητας σε σταθερή μετάδοση και χωρίς καθυστερήσεις. Η εγκατάστασή του είναι εξαιρετικά απλή και γίνεται συνδέοντας ένα βύσμα ήχου 3,5 χιλιοστών στην υποδοχή 3,5 χιλιοστών του προσαρμογέα. Έπειτα μπορείτε να τον συνδέσετε με όσες συσκευές σας υποστηρίζουν Bluetooth. Η διάρκεια ζωής της ενσωματωμένης μπαταρίας του φτάνει τις 8 ώρες αναπαραγωγής και χρειάζεται 2 ώρες για να φορτιστεί πλήρως.

Μια ακόμη επιλογή είναι ο UGREEN AUDIO TRANSMITTER & ADAPTER (3.5MM JACK, BLUETOOTH 5.0), με ασύρματο στερεοφωνικό πομπό Bluetooth 4.2, που μπορεί να συνδέσει δύο διαφορετικά ακουστικά Bluetooth και προσθέτει εύκολα τη λειτουργία Bluetooth στην τηλεόραση, στον υπολογιστή σας και σε συσκευές αναπαραγωγής ήχου. Έχει τη δυνατότητα δημιουργίας ασύρματης σύνδεσης και μετάδοσης ήχου μεταξύ του υπολογιστή ή της τηλεόρασης και των ηχείων, των ακουστικών ή του ενισχυτή σας, ώστε να απολαμβάνετε ελεύθερα και χωρίς καλώδια μουσική στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Από την άλλη ο προσαρμογέας Bluetooth 5 aux διαθέτει τεχνολογία χαμηλής καθυστέρησης aptX και κώδικες AAC/ SBC, ώστε να έχετε πάντα κρυστάλλινο HiFi ήχο χωρίς καθυστέρηση συγχρονισμού.

Τέλος, ο προσαρμογέας ήχου UGREEN EXTERNAL SOUND CARD είναι εδώ για να επανορθώσει σε περίπτωση που σου τύχει να χαλάσει η θύρα ή κάρτα ήχου σου. Περιλαμβάνει μια υποδοχή εξόδου στερεοφωνικών ακουστικών και μια υποδοχή εισόδου μονοφωνικού μικροφώνου, ώστε να μην χρειαστεί να αντικαταστήσεις την ελλαττωματική κάρτα ήχου ή να επισκευάσεις τη θύρα ήχου 3,5 χιλιοστών του υπολογιστή σου. Είναι συμβατό με λογισμικά Windows, Mac και Linux και δεν απαιτεί εγκατάσταση.

Όποια από τις προτάσεις μας κι αν επιλέξεις, είναι βέβαιο ότι όσο απαιτητικός κι αν είσαι, ο ήχος δεν θα σε απογοητεύσει. Αν δεν θέλεις να κάνεις εκπτώσεις στην ποιότητα της μουσικής σου και δεν επιθυμείς να χάνεις την παραμικρή λεπτομέρεια, επισκέψου το e-shop μας ή ένα από τα φυσικά μας καταστήματα. Η ομάδα των TheFixers θα είναι εκεί για να καλύψει την κάθε σου ανάγκη.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME