Η μπαταρία του κινητού σου τελειώνει χωρίς να το καταλάβεις; Βρες στους TheFixers τον φορτιστή που ταιριάζει στις ανάγκες σου

Φορτιστές στο eshop των TheFixers |

Είσαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι και εκεί που δεν το σκέφτεσαι καν, συνήθως την πιο ακατάλληλη στιγμή, εμφανίζεται ξαφνικά αυτή η γνωστή ειδοποίηση. Χαμηλή μπαταρία! Για να μη βρεθείς λοιπόν ξανά σε αυτήν τη θέση, οι TheFixers σου προσφέρουν ευρεία γκάμα επιλογών για φορτιστές, είτε βρίσκεσαι στο σπίτι, είτε κινείσαι με το αυτοκίνητο.

Ξεκινάμε με τον DEVIA EXTREME SPEED SERIES PD+QCPD CAR CHARGER (30W) – USB X1 (BLACK), έναν φορτιστή αυτοκινήτου που εφαρμόζει εύκολα στη θέση του αναπτήρα ώστε να φορτίζεις τις συσκευές σου είτε ταξιδεύεις, είτε πας στη δουλειά σου. Διαθέτει δύο θύρες, η μία USB-A και η άλλη USB-C, ώστε να μπορείς να φορτίζεις με ευκολία το tablet ή το smartphone σου και τεχνολογία fast charge, για να μην καθυστερείς ποτέ.

Ένας ακόμη φορτιστής της ίδιας εταιρείας είναι ο DEVIA SMART SERIES CHARGER 12W (EU PLUG,5V, 2.4A) – USB X2 (WHITE). Ο οικιακός αυτός φορτιστής ισχύος 12W, διαθέτει δύο θύρες ώστε να μπορείς να φορτίζεις δύο συσκευές ταυτόχρονα και έχει έξοδο 2,4A που προσφέρει ταχύτητα και ασφάλεια φόρτισης. Αν και ζυγίζει μόνο 95 γραμμάρια, είναι εξαιρετικά ανθεκτικός, και παρέχει προστασία από την υπερθέρμανση και την υψηλή τάση.

Τέλος έχουμε να προτείνουμε τον UGREEN QC3.0 WALL CHARGER 36W (2X18) FAST CHARGE (EU PLUG) – USBX2 (BLACK). Με τις δύο θύρες USB Quick Charge 3.0, μπορείς να φορτίζεις ταχύτατα δύο συσκευές την ίδια στιγμή. Ο γρήγορος αυτός φορτιστής παρέχει μέγιστο ρεύμα φόρτισης έως 3Α και έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει τη μετάδοση ισχύος του ρεύματος, ώστε να ελαχιστοποιεί την υπερθέρμανση. Κατασκευασμένος από πυρίμαχο υλικό και με ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας κατά της υπέρβασης του ρεύματος και του βραχυκυκλώματος, είναι σίγουρα η πιο ασφαλής επιλογή.

Βρες τον φορτιστή που ταιριάζει στις συνήθειες σου για να έχεις άμεση, γρήγορη και ασφαλή φόρτιση, είτε είσαι στο δρόμο, είτε βρίσκεσαι σπίτι. Η ομάδα των TheFixers είναι εδώ για να σου δώσει τη λύση, όσο συχνά κι αν μειώνεται η ζωή της μπαταρίας της συσκευής σου.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME